Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 59




Hier is pagina 59 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Gehakthallen

Gehakthallen

bijgerecht — 4 pers. — 30 min.

mn

4

|

|

AN

DIN

GE

1 Snijd de korstjes van

2 Verhit de helft van de

J

5

|

het brood en leg in een

boter in een braadpan en

BS)

diep bord. Besprenkel met

fruit de ui 3 minuten.

Cl

de melk en laat staan.

ú

Schep de ui met een

Ee

4

Snipper de ui.

schuimspaan uit de pan in

>

FT

een mengkom.

E

N

zo

MAAK

JE DE

LEKKERSTE GEHAKTBALLEN

5%

IN

_

=“

4)

7:

>

a;

EN

Fe

Nr

à

Be

=

3 Knijp het brood goed uit en meng

4 Doe de bloem in een diep bord. Maak

5 Verhit de rest van de boter in het

samen met de ui, kruidnagel, mosterd en

je handen een beetje vochtig en rol vier

achtergebleven bakvet in de braadpan en

het ei door het gehakt. Breng op smaak

ballen van het gehakt. Wentel ze vervol-

bak de gehaktballen in 3 minuten op hoog

met peper en zout.

gens door de bloem.

vuur rondom bruin. Voeg een scheutje

water toe en laat met de deksel op de pan

in circa 15 minuten gaar stoven.

Keer regelmatig.

BEVAT P.P. 2001 KJ/478 KCAL, 34 GR VET WAARVAN 16 GR VERZADIGD, 14 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 3 GR SUIKERS, 29 GR EIWIT, 2 GR ZOUT EN 2 GR VOEDINGSVEZEL

Dirk 59