Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 54




Hier is pagina 54 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

HEERLIJK SMEUÏG

al)

[Le

ai

persoon

(Lis

ét

Notenfudge

[vegetarisch | ulutenurij]

Ss

er.

tussendoortje — 14 stuks

15 min. (+ 20 min. wachttijd)

F +

1. Hak de chocolade grof en smelt

“4

au bain-marie in een kom boven

een pan kokend water. Hak intus-

sen de walnoten fijn.

El

2. Meng het cacaopoeder, de pin-

Ab

dakaas en notenpasta door de

2

gesmolten chocolade tot een egale

massa. Voeg de walnoten toe en

verdeel het mengsel over het met

bakpapier beklede bakblik. Plaats

LE

het bakblik 20 minuten in de diep-

vries om op te stijven.

3. Verwarm een mes onder de hete

De

kraan en Snijd de fudge in 14-gelijke

stukken.

en

BEVAT P.P. 506 KJ/121 KCAL, 10 GR VET WAAR-

VAN 3 GR VERZADIGD, 5 GR KOOLHYDRATEN

Tip van Dirk

WAARVAN 3 GR SUIKERS, 3 GR EIWIT, 0 GR ZOUT

EN 2 GR VOEDINGSVEZEL

Geen plek in de

diepvries? Laat de

fudge 2 uur in

de koelkast

opstijven.

extra nodig: bakblik, bakpapier

PR

= =,

ss

BIOLOGISCHE

Ee

(CI

NOTEN



CAC

Fa

x

ER

+

weren

HEEG

Bee +

Bl

ana

nl

>

Dre

‘A

ef

100 g pure chocolade

50 gr walnoten

40 g cacaopoeder

3 el pindakaas

2 el gemengde notenpasta

(Bio Today)

54 Dirk