Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 38




Hier is pagina 38 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

A

KA

hs

de

Le

Qu

(U

11

|

Kies bewust

NY

1

DEZE PASTA HEEFT EEN AARDSE

EN NOOTACHTIGE SMAAK

Speltpasta met

geroosterde groenten



hoofdgerecht —4 pers.

20 min. (+ 20 min. oventijd)

pik

L1

m1 courgette

à

’E

m1 paprika

m2 rode uien

m2 el olijfolie

= 200 gr Grand’Italia spelt

penne volkoren

ee

Send)

eg

5

# 200 gr cottage cheese

m 125 gr groene pesto

m 2 takjes basilicum

m extra nodig: ovenschaal

A

IE

1. Verwarm de oven voor op 200°C

Snijd de courgette in de lengte in

vieren en snijd in plakken van 2 cm.

X

Halveer de paprika overlangs, ver-

wijder de zaadlijsten en snijd in

blokjes van 2 cm. Snijd de uien in

VE

CA

halve ringen van 1 cm. Doe de

groenten in een ruime ovenschaal

en schep om met de olijfolie, peper

en zout. Rooster 20 minuten in de

de

oven. Schep halverwege om.

u

A

2. Kook ondertussen de pasta vol-

gens de aanwijzingen op de verpak-

Je

king. Giet af en vang 1 kopje kook-

vocht op. Meng de cottage cheese

[ee

met de pesto en schep samen met

&

4 el kookvocht door de warme pas-

ta. Verdeel over vier borden en

Ui

B

D

schep de geroosterde groenten

Eur

N

erop. Garneer met de basilicum.

BEVATP.P. 1902 KJ/455 KCAL, 21 GR VET WAAR-

VAN 4 GR VERZADIGD, 45 GR KOOLHYDRATEN

WAARVAN 12 GR SUIKERS, 18 GR EIWIT, 2 GR

ZOUT EN 6 GR VOEDINGSVEZEL

Dirk