Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 41




Hier is pagina 41 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Een:

4

Hs

ET

Ar

IF

ile

+

En

gr

a

sf

di

HE

Fi

dn

je

3

Da

ze

bi

Er

dr

22

&

au

Ü

à

B

|

PL

Dr

FR

ONWIJS MAKKELIJK EN

OE

OH ZO LEKKER!

Ss

N

PES

bg

frs,

Pizza met parmaham

N

|

entruffel

hoofdgerecht - 4 pers.

25 min. (+ 20.min. oventijd)

BR}

a

3

L

m1 verpakking vers pizzadeeg met

SE

4

es

f

tomatensaus

es

d

m1 bol mozzarella

LE

m 120 gr truffelmayonaise

m3 el mascarpone

m 80 gr parmaham

A

ed

m 40 gr rucola

44

Le

m extra nodig: bakplaat, bakpapier.

\

È

D

1. Verwarm de oven voor op 200°C.

a

al

hk

Rol het pizzadeeg uit op een met

mn

ie

bakpapier beklede bakplaat en

PC

CA

bestrijk met de tomatensaus. Snijd

Ke

de mozzarella in dunne plakjes en

verdeel over de tomatensaus. Bak in

ne

}

PS

4

15-20 minuten knapperig.en gaar.

ee

LS

2. Meng ondertussen de mascarpo-

LI

ne door de truffelmayonaise.

——

persoon

HalVeer de plakjes parmaham in de

E

lengte. Neem de pizza uit de oven

en verdeel de parmaham, truffel-

ge

Fi

pr

mayonaise en rucola erover. Serveer

El

Ei

ENS

direct.

À

mt

BEVAT P.P. 2813 KJ/672 KCAL, 40 GR VET WAAR-

VAN 11 GR VERZADIGD, 52 GR KOOLHYDRATEN

WAARVAN 8 GR SUIKERS, 23 GR EIWIT, 4 GR ZOUT

ns

EN 3 GR VOEDINGSVEZEL

41