Gamma Nederland reclamefolder onlineZo, je bent dus op zoek naar de folder van Gamma?

De Gamma is misschien wel één van de bekendere bouwmarktketens in de Benelux. Iedereen herkent Gamma aan de flinke felblauwe gebouwen met witte Gamma letters. Haast iedere doe-het-zelver heeft ooit al bij Gamma gewinkeld. Ook wie niet thuis is in de doe-het-zelf-wereld, is ooit al wel eens bij Gamma iets kleins gaan kopen zoals een fietslicht of een hangslot.

Waar de bouwmarkt zich in eerste instantie richtte op aannemers, bleek dat vooral normale klusjesmannen en -vrouwen geïnteresseerd waren in de winkel. De bouwmarkt is nog steeds één van de favorieten van de klanten en iedere klusjesman, ervaren of onervaren, kan er terecht voor een breed assortiment doe-het-zelf producten.

Niet alleen staat de bouwketen bekend om het brede assortiment. Zij investeren ook sterk in klantvriendelijkheid en het personeel is het unique selling point van Gamma.

De Gamma folder van deze week​

Gamma folder
blader door deze folder
Aanbiedingen geldig vanaf 23.10
tot en met 05.11

De Gamma folder van vorige week

Gamma folder
 
blader door deze folder
Aanbiedingen geldig vanaf 16.10
tot en met 22.10

Gamma – wat verkopen ze?

De Gamma is een van de grotere bouwmarktketens van de Benelux. De winkel heeft maar liefst 164 vestigingen in zowel België, Nederland en Luxemburg. De bouwmarktketen verkoopt doe-het-zelf producten voor klussers, maar verkoopt daarnaast ook meubelen zoals lampen, stoelen en tafels en tuinartikelen. De bouwmarkten zijn te herkennen aan de grote felblauwe gebouwen met witte letters. De vestigingen zijn haast identiek en zijn erg overzichtelijk ingedeeld. Bij de Gamma staat de klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. De medewerkers zijn behulpzaam en kunnen de klanten veel informatie geven over de producten die bij de Gamma te koop zijn.

Gamma – de geschiedenis

De vennootschap Gamma werd in 1971 opgericht. Nederlandse handelaren hadden het ‘home improvement center’ concept meegenomen vanuit Amerika. Het bedrijf wilde in eerste instantie aannemers benaderen als klanten. Het bleken echter de normale consumenten die interesse hadden in de bouwmarktketen. Dit is dan ook de reden dat de bouwmarkt in is gaan spelen op de doe-het-zelf klanten. De winkel was in de jaren 70 erg populair in zowel Nederland als in België.

Vlak na de jaren 70 stortte de doe-het-zelf markt in en de Gamma had het in deze periode moeilijk. De bouwmarktketen moest enkele vestigingen sluiten. In de jaren 80 en 90 besloot de bouwmarktketen zich vooral te richten op de doe-het-zelf franchise. Dit was ook hetgeen waar de bouwmarktketen goed in was.

De afgelopen jaren heeft de Gamma de hoeveelheid bouwmarkten in België en Nederland verminderd. Het gaat overigens nog steeds erg goed met de bouwmarktketen die bekend staat om de goede producten en de klantvriendelijkheid van het personeel.

Gamma – de folder

De Gamma brengt iedere week een nieuwe folder uit. De folder vermeldt de meest recente aanbiedingen van de bouwmarktketen en ook kortingen worden in het krantje vermeld. De klanten krijgen de folder toegestuurd, maar de klanten kunnen ook op het internet terecht voor de folder. De klusliefhebbers en klanten van de Gamma kunnen ook meer informatie over de bouwmarktketen krijgen via de nieuwsbrief. Klanten kunnen zich voor de nieuwsbrief aanmelden op de website van de Gamma.

Ook staan de meest recente acties vermeld op de website van de bouwmarktketen. De acties en kortingen lopen erg uiteen. Zo kunnen de klanten korting krijgen op nieuwe aankopen wanneer zij hun oude producten inleveren, en worden er kortingen gegeven op assortimenten. Als klant betaal je bij de Gamma nooit meer dan nodig is.

Loading...