Praxis Nederland reclamefolder onlineZo, je bent dus op zoek naar de folder van Praxis?

Dé bouwmarkt voor verf, verlichting, laminaat en badkamers. Praxis is een bouwmarkt waar je alle spullen vindt onder één dak. Deze doe-het-zelf winkel heeft een enorm groot assortiment, dat eigenlijk alles beslaat van bouwmaterialen tot aan woonaccessoires.

Praxis hanteert de volgende productcategorieën: bouwmaterialen, verf, laminaat en decoratie, gereedschap en installatiemateriaal, tuin en kerst, badkamer, keuken en wonen. Of je nu op zoek bent naar de juiste kleur verf voor je slaapkamer of juist de keuken gaat verbouwen, bij Praxis ben je aan het juiste adres. Naast standaard materialen kunnen de medewerkers van Praxis je ook helpen bij het creëren van een nieuwe kleur verf. Praxis verkoopt vele topmerken, zoals Black & Decker, Bosch, Kopp, Makita, Sencys en Stanley.

De Praxis folder van deze week​


Praxis folder
blader door deze folder
Aanbiedingen geldig vanaf 23.10
tot en met 29.10

De Praxis folder van vorige week

Praxis folder
blader door deze folder
Aanbiedingen geldig vanaf 16.10
tot en met 22.10

Praxis – terug in de tijd

Praxis zorgt voor een makkelijke en succesvolle afwerking van een klus. Het bedrijf vindt haar oorsprong in 1978. De eerste vestiging bevond zich in Venlo. Ruim 10 jaar later had het bedrijf zich al uitgebreid naar meer dan 30 vestigingen. Het tv-programma ‘’Een eigen huis’’ werd door Praxis gesponsord, wat zorgde voor nog meer naamsbekendheid. In 1995 nam Praxis Superdoe over, waardoor het bedrijf in één klap 14 vestigingen erbij kreeg. Na nog een overname in 1999 van Marktkauf, groeide Praxis explosief. Het hoofdkantoor verplaatst en de nieuwe themacampagne verschijnt in 2002 op televisie. Tot het is uitgegroeid naar wat we nu kennen van deze winkel.

Praxis is onderdeel van Maxeda DIY Group, de grootste doe-het-zelf-retailer in de Benelux, waaronder Praxis, Plan-it by Praxis, Formido en Brico vallen. Vandaag de dag telt de bouwmarktketen meer dan 140 vestigingen, inclusief 10 mega stores, met een uitgebreid assortiment. Deze bouwmarktketen behoort nu tot de top en is één van de grooste bouwmarkten van Nederland. Met meer dan 80.000 artikelen en ruim 5000 medewerkers heeft Praxis alles in huis om de grootste te worden.

Praxis – speciale acties

Elke week komt Praxis met een nieuwe reclamefolder. Deze krijg je gewoon in de brievenbus, maar is ook te bekijken online op de website van het bedrijf. In deze vrolijk gekleurde folder vind je scherpe aanbiedingen en voordelige acties. Zo kun je op een leuke manier inspiratie opdoen voor in huis. De folderaanbiedingen gaan met het seizoen mee: zo vind je in de decembermaand leuke kerstartikelen en tuinspullen voor een schappelijk prijsje. Ook staan er op de folder vaak kortingsbonnen, die je uit kunt knippen en in de winkel in kunt leveren voor dat beetje extra voordeel.

Op de website zelf kun je nog meer aanbiedingen vinden. Zo is er de weekdeal, een extra online actie, waarbij je flink korting kunt sparen. Ook kun je met het gezin samen weg met behulp van de Praxis Samen Uitjes. Op deze manier kun je voor korting sparen voor een dagje weg. En mocht je nog meer voordeel willen, dan kun je je online eenvoudig inschrijven voor de digitale nieuwsbrief. Niet alleen ben je zo als eerste op de hoogte van nieuwe artikelen en trends, maar weet je ook zeker dat je geen leuke acties en aanbiedingen misloopt.

Loading...