HemaZo, je bent dus op zoek naar de folder van Hema?

De Hema is een van origine Nederlandse winkel. De winkel heeft een breed assortiment en staat bekend om haar lage prijzen. In de loop der jaren heeft de Hema ook vestigingen in landen als België en Frankrijk geopend. De prijzen van de winkel mogen dan laag zijn, de kwaliteit is goed en de winkel is dan ook niet meer weg te denken uit de grote winkelstraten.

Hema is een favoriet voor velen. De winkel staat bekend als een echte Hollandse winkel en speelt graag in op de seizoenen of bepaalde feestdagen. Ook kennen veel mensen Hema van de enige echte Hema tompouce.

De Hema folder van deze week​​


HEMA folder
blader door deze folder
Aanbiedingen geldig vanaf 16.10
tot en met 05.11

De Hema folder van vorige week

HEMA folder
blader door deze folder
Aanbiedingen geldig vanaf 02.10
tot en met 15.10

Hema- wat verkopen ze?

De Hema is een winkel met een breed assortiment. De winkel verkoopt producten als kleding en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen, kantoorartikelen, huis- en tuinartikelen, cadeaus en voedingsmiddelen. Daarnaast levert de retailer ook services als foto’s afdrukken op zowel fotopapier als op accessoires, verzekeringsservices en services voor de mobiele telefoon.

De Hema heeft niet alleen een breed assortiment, de winkel heeft ook haar eigen kenmerkende producten waar klanten al jaren op afkomen. Enkele van deze producten zijn de gerookte rookworst en de artikelen met tekeningen van Jip en Janneke, die getekend zijn door Fiep Westendorp.

De Hema is uniek in zijn soort. De Hema heeft een nonchalant imago. De winkel produceert haar eigen producten en zorgt ervoor dat de prijzen van de producten nooit hoger liggen dan nodig. De producten die worden verkocht zijn van goede kwaliteit en hebben een leuke uitstraling. De winkel doet er dan ook alles aan om het imago goed te houden. Zo heeft de winkel kort geleden nog samengewerkt met MOAM. Door middel van deze samenwerking gaf de Hema modestudenten de kans om kleding te ontwerpen die werd verkocht in de Hemawinkels.

Hema – de geschiedenis

De Hema is een onmisbare winkel in de Nederlandse en Belgische winkelstraten. De eerste Hema winkel werd opgericht in 1926. De Hema is een afkorting voor ‘Hollansche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam’. Toen de eerste winkel werd geopend, verkocht de Hema haar producten tegen prijzen van slechts 10, 25 of 50 cent. De prijzen van de Hema zijn in de loop der jaren veranderd, maar de winkelformule is altijd hetzelfde gebleven. Zo staan eenvoud, duidelijkheid en eerlijkheid hoog in het vaandel bij de van origine Amsterdamse winkel.

In 1958 ging het goed met de winkels van Hema. De Hema opende steeds meer vestigingen buiten Amsterdam en had als ambitieus doel in elke grote stad een Hema winkel te openen. Dit doel heeft de Hema weten te verwezenlijken. De retailer telt op het moment maar liefst 600 Hema’s. De winkel heeft tegenwoordig niet alleen vestigingen in Nederland. De winkel is ook internationaal gegaan en heeft vestigingen geopend in landen als Frankrijk, België, Luxemburg, Spanje en Engeland.

Hema – een folder met heel veel aanbiedingen

Iedere week komt er een nieuwe Hema folder uit. Naast de standaard folder brengt de retailer ook speciale folders uit die gericht zijn op bijvoorbeeld Sinterklaas, Kerst of andere feestdagen. Ook kunnen klanten zich via het internet inschrijven voor de nieuwsbrief. In de nieuwsbrief staan acties en aanbiedingen en diverse nieuwtjes. Daarnaast kunnen de klanten ook terecht voor meer informatie op het internet. Zo heeft de Hema haar eigen koopjespagina, en kan ook het gehele assortiment op het internet worden bekeken.

Loading...