Hoogvliet Nederland reclamefolder online
Zo, je bent dus op zoek naar de folder van Hoogvliet?

De Hoogvliet is een supermarktketen die voornamelijk gevestigd is in het westen van Nederland. De supermarkt staat bekend om de goedkope prijzen en een breed assortiment. De supermarkt verkoopt niet alleen kwalitatief goede producten, maar staat ook bekend om de vriendelijkheid van de medewerkers en het gemak voor de consument.

Het is tegenwoordig niet alleen mogelijk om boodschappen te doen in de supermarkt zelf. De klanten kunnen tegenwoordig ook online hun boodschappen bestellen. Deze boodschappen worden vervolgens bij hen thuisbezorgd. Op deze manier kan de supermarkt haar klanten helpen het leven te vergemakkelijken. Uiteraard komen er extra kosten kijken bij de bezorgservice, maar deze zijn nog altijd laag omdat betaalbare producten hoog in het vaandel staan bij de supermarktketen.

De Hoogvliet folder van deze week​


Hoogvliet folder
blader door deze folder

Aanbiedingen geldig vanaf 25.10
tot en met 31.10

De Hoogvliet folder van vorige week

Hoogvliet folder
blader door deze folder

Aanbiedingen geldig vanaf 18.10
tot en met 24.10

Hoogvliet – de geschiedenis van de supermarkt

De supermarktketen opende haar eerste supermarkt in 1968. De eerste vestiging werd geopend in het Westland. De winkel begon haar eerste vestiging met de ‘Cash-n-Carry’ formule. Deze formule komt oorspronkelijk uit Duitsland en staat voor het goedkoop aanbieden van producten. De supermarkt koopt met behulp van deze formule groot in, waardoor de producten goedkoop kunnen worden aangeboden. De formule zorgde voor het succes van Hoogvliet, en dit is dan ook de reden geweest dat de Hoogvliet meerdere vestigingen heeft kunnen openen.

De winkel heeft in 45 jaar tijd veel veranderingen doorgevoerd. De goedkope prijzen van de producten zijn echter altijd gebleven, waardoor de slogan in de loop der jaren ongewijzigd is gebleven. De slogan van de winkelketen luidt ‘bewezen de goedkoopste’. Ook zijn er, naast de goedkope prijzen, andere unique selling points waar de supermarkt zich op richt. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan daarnaast ook hoog in het vaandel bij de Nederlandse supermarkt. De producten zijn van goede kwaliteit en de klanten worden altijd netjes geholpen door de medewerkers van Hoogvliet.

reclamefolderHoogvliet – wat verkopen ze?

De Hoogvliet verkoopt, net als andere supermarkten, voedingsmiddelen, beautyproducten en huishoudelijke producten. In het assortiment kunnen verse producten worden gevonden en klanten kunnen bij de supermarkt ook terecht voor houdbare producten. De supermarkt heeft voornamelijk vestigingen in het westen van Nederland en richt zich op vijf unique selling points. De USP’s van de supermarktketen zijn kwaliteit van de producten, goedkope prijzen, vriendelijkheid van de medewerkers, gemak voor de consument en verantwoordelijke producten voor de consument. De producten van de supermarkt zijn goed geprijsd en de supermarkt wil haar klanten zo goed mogelijk van dienst zijn.

Hoogvliet – de reclamefolder

De Hoogvliet brengt iedere week een nieuwe folder uit. In de folders staan aanbiedingen en acties die gericht zijn op het huidige assortiment. De folders worden bij de mensen thuisbezorgd, maar kunnen ook online worden bekeken op de website van de supermarktketen. Ook worden de klanten bereikt via de speciale Hoogvliet app. Deze app is geschikt voor telefoons met Android of iOS. Daarnaast kunnen de klanten zich op de website ook inschrijven voor de nieuwsbrief. In de nieuwsbrief kunnen de klanten ook de nieuwste aanbiedingen en acties van de supermarkt vinden. Ook wordt er in de nieuwsbrief informatie gegeven over de laatste nieuwtjes omtrent de supermarktketen.

Loading...