Spar Nederland reclamefolder onlineZo, je bent dus op zoek naar de folder van Spar?

De buurtsupermarkt voor dagelijkse, verse boodschappen.. dat is SPAR. Deze kleine supermarkt kennen we waarschijnlijk allemaal. Zo is er bij eenieder in de buurt wel een winkel te vinden van deze supermarktketen.

De winkel staat voor dagelijks gemak en biedt alles om te genieten van een lekkere maaltijd. Een uitgekiend en verrassend compleet assortiment kruidenierswaren, een lekker versaanbod en een aanvullend pakket diensten zorgen ervoor dat menigeen wel eens bij SPAR boodschappen doet. De winkel heeft veel te maken met kleinverpakkingen. Het is zelfs zo ver doorgevoerd, dat je bepaalde artikelen uit het assortiment ook per stuk kunt bestellen. Naast vele A-merken biedt de SPAR ook eigen merken. Het gaat er bij SPAR om dat iedereen boodschappen kan doen dicht bij huis. Voor een betere kwaliteit van leven.

De Spar folder van deze week​


Spar folder
 
blader door deze folder
Aanbiedingen geldig vanaf 19.10
tot en met 01.11

De Spar folder van vorige week

Spar folder
blader door deze folder
Aanbiedingen geldig vanaf 05.10
tot en met 18.10

Spar – de historie

SPAR valt samen met Attent onder Spar Holding. Daarnaast zijn er nog vele andere neutrale winkels, die tevens gebruikmaken van het logistieke proces van SPAR, maar die verder geen formule-uitvoeringen voeren in de winkel zelf. Spar Holding BV wordt geleid door Sjaak Krandendonk, Eric Brosius, Susanne Kroon en Jaap Tukker. Het ontstaan van SPAR is terug te leiden tot 1932, waar Nederland te maken had met een economische crisis. Adriaan van Well zag zijn kans schoon en besloot samen te werken met 16 van zijn afnemers. Dit leidde tot de geboorte DE SPAR (Door Eendrachtig Samenwerken Profiteren Allen Regelmatig).

De formule slaat goed aan en binnen enkele jaren na oprichting sluiten nieuwe groothandelaren en zelfstandige ondernemers zich aan bij SPAR. In 1947 werd de eerste SPAR winkel geopend in België, hiermee de eerste SPAR winkel over de grens. Hierna volgen vele andere Europese landen. Door het internationale karakter van SPAR is de naam DE SPAR tegenwoordig aangepast naar SPAR. Tegenwoordig is het één van de grootste foodretailers ter wereld met ruim 12.000 winkels in meer dan 30 verschillende landen.

SPAR moet met de tijd mee. Dat gebeurt in de vorm van een naams- en logoverandering. SPAR heeft in de loop der jaren het logo meerdere malen aangepast, waarbij de kleuren rood en groen steeds centraal stonden. Tegenwoordig is het logo vereenvoudigd en betreft het een groene cirkel met driehoekige kerstboom erin, waaronder een rood vlak met witte letters is gevormd.

Spar – aanbiedingen uit de folder

SPAR brengt iedere week een nieuwe folder uit met leuke aanbiedingen en acties. Elke week zijn er andere producten in de aanbieding. De folder wordt wekelijks bij je thuisbezorgd, maar je kunt de aanbiedingen ook op de website terugvinden, waar ook dagpakker-aanbiedingen staan. Naast wekelijkse acties zijn er op de website ook leuke acties te vinden. Zo spaar je in de decembermaand bijvoorbeeld mee voor een kerstdiner en zijn er regelmatig winacties. Wil je er op tijd bij zijn? Op de website vul je heel eenvoudig je e-mailadres in om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen. En al helemaal makkelijk: je hoeft niet perse meer naar de SPAR toe, maar kunt je boodschappen ook online bestellen en thuis laten bezorgen.

Loading...