Zo, je bent dus op zoek naar de folder van Leen Bakker?

Leen Bakker is een winkel waar je terecht kunt voor wooninrichting. Moderne interieurs, gebaseerd op de laatste trends en leukste ideeën voor in en om het huis. Kwaliteit voor een lage prijs is wat je kunt verwachten bij Leen Bakker. Je kunt hier terecht voor een hele inboedel, maar ook vele decoratieaccessoires vind je hier makkelijk. Denk bijvoorbeeld eens aan wonen en decoratie, slapen, vloeren, gordijnen, tuin en nog veel meer.

Al deze woonartikelen zijn in de winkel verkrijgbaar, maar ook online kun je snel de producten van Leen Bakker aanschaffen. Niet alleen wordt alles snel bezorgd en kun je de producten gratis afhalen in één van de vele winkels, maar ook biedt Leen Bakker diverse services op maat.

De Leen Bakker folder van deze week​​

Leen Bakker folder
blader door deze folder
Aanbiedingen geldig vanaf 16.10
tot en met 29.10

De Leen Bakker folder van vorige week

Leen Bakker folder
blader door deze folder
Aanbiedingen geldig vanaf 02.10
tot en met 15.10

Leen Bakker – de geschiedenis

Leen Bakker heeft tegenwoordig ruim 160 winkels, verspreid door Nederland en België. De keten van meubel- en interieurwinkels is opgericht in 1928. De oprichter, Cornelis Bakker opende een winkel in garens in Rotterdam. Enkele jaren later in 1953, zorgde zijn zoon Leen Bakker voor een geheel nieuw winkelconcept, dat we vandaag de dag maar al te goed kennen. Sinds 1988 is Leen Bakker onderdeel van de Nederlandse Blokker Holding. Hieronder vallen tevens diverse andere bekende winkelketens, zoals Blokker, Bart Smit, Big Bazaar, Casa en Intertoys. Het grotendeel van de winkels is gelegen in Nederland, maar in België zitten toch ook al bijna 60 winkels van Leen Bakker.

Leen Bakker probeert een nieuwe weg in te slaan met behulp van een nieuw winkelconcept. Hiermee speelt de winkelketen in op de wens van de klant, die op zoek is naar inspiratie, beleving en service. Door meer sfeer te bieden in de winkels en online, staat de winkelbeleving centraal. Met behulp van een hout-look vloer, verlichting, sfeerbeelden en presentaties zorgt Leen Bakker hiervoor. Ook het oude logo, dat bestond uit een rood-blauw beeldmerk en uitroepteken, is vervangen door een fuchsia exemplaar in de vorm van een huis. Hierin staat de merknaam vermeld. Deze veranderingen moeten zorgen voor een frisse en eigentijdse uitstraling. De oude slog ‘’Leuk wonen hoeft niet duur te zijn’’ is vervangen door ‘’óók Leen Bakker’’.

Leen Bakker – de acties in de folder

Leen Bakker brengt iedere twee weken een nieuwe folder uit. Hierin staan de nieuwste aanbiedingen en acties. Woonartikelen staan in de folder netjes geordend, zodat je gerelateerde producten in één oogopslag ziet. Regelmatig gebruikt Leen Bakker kleurencombinaties in de folder. Zo kun je alvast inspiratie opdoen. De aanbiedingen wisselen zich af met kortingen, lage stuntprijzen en inspiratiepagina’s. De folder wordt bij je thuis bezorgd, maar is tevens online op de website van Leen Bakker in te zien. Zo heb je de folderaanbiedingen altijd bij de hand en kun je gelijk op een item klikken dat je leuk vindt. Je wordt dan meteen doorverwezen naar het product op de website zelf. Handig toch?!

Niet alleen de folder biedt leuke aanbiedingen. Ook op de website zelf vind je leuke acties. Nieuwe artikelen, hoge kortingen en originele acties worden als eerste op de site geplaatst. En om helemaal goed op de hoogte te blijven van alle acties, kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief van Leen Bakker.

Loading...