blokker nederland reclamefolder onlineZo, je bent dus op zoek naar de folder van Blokker?

Eén van de bekendste winkels in Nederland waar consumenten terecht kunnen voor huishoudelijke artikelen, is de Blokker. Het assortiment van de Blokker winkels is zeer uitgebreid. Essentiële huishoudartikelen, zoals afvalbakken, bezems, schoonmaakmiddelen, strijkijzers, wasmanden en stofzuigers, zijn bij de Blokker aan te schaffen. Daarnaast hebben de Blokker winkels een uitgebreid assortiment aan producten voor koken en tafelen. Serviesgoed, pannen, keukenproducten, magnetrons, waterkokers: het behoort allemaal tot het assortiment.

Ook persoonlijke verzorgingsproducten zijn in de schappen te vinden, alsmede dvd-spelers, mp3-spelers en andere multimediaproducten. Ook een collectie decoratieartikelen voor in huis en tuin, tuingereedschap en speelgoed behoren tot de collectie.

De Blokker folder van deze week​​


Blokker folder
blader door deze folder
Aanbiedingen geldig vanaf 21.10
tot en met 27.10

De Blokker folder van vorige week

Blokker folder
blader door deze folder
Aanbiedingen geldig vanaf 07.10
tot en met 18.10

Blokker – een bekende naam

Voor iedereen is Blokker een bekende naam, die in de drukke winkelstraten meestal wel te vinden is. Dat is niet voor niets: Blokker biedt een ruim assortiment en scherpe prijzen. Gemak en prijsvoordeel worden zo gecombineerd. Daarnaast zijn de producten van Blokker altijd van een prima kwaliteit.

Blokker – de geschiedenis

De Blokker is een winkel die al enkele generaties bekend staat. In april van het jaar 1896 wordt de eerste winkel opgericht, als zijnde ‘De goedkope IJzer- en Houtwinkel’. Oprichters zijn de broers Jacob en Saapke Blokker. De winkel bleek een groot succes, wat resulteerde in de snelle opening van meerdere filialen. In 1923 werd een hoekpand in Hoorn aangekocht en omgebouwd tot Blokker vestiging, die heden ten dage nog altijd in gebruik is.

reclamefolderIn de jaren ’30 werd de firmanaam gewijzigd in ‘Gebroeders Blokker’. Ook de Randstad maakte kennis met filialen van het groeiende concern. Later veroverde Blokker heel Nederland. Op dit moment heeft Blokker 830 filialen geopend onder haar vlag, voornamelijk in Nederland, maar ook in België, Luxemburg en Suriname. Tegenwoordig valt de Blokker onder de Blokker Holding. De winkels van Blokker vormen de basis van deze holding, die nu ook grote bedrijven als Marskramer, Xenos en Bart Smit beheert.

Nog altijd wordt Blokker deels geleid door leden uit de Blokker familie. In 2003 werd Jaap Blokker nog uitgeroepen tot zakenman van het jaar. In Nederland zijn twee distributiecentra van Blokker gevestigd. De grootste, in Geldermalsen, beslaat een oppervlakte van 90.000 m2. Vanuit het andere distributiecentrum in Mijdrecht, worden met name de seizoensproducten aangeleverd.

Blokker – een veelzijdige reclamefolder

Bijna vanzelfsprekend brengt de Blokker een wekelijkse folder uit. Veel mensen kijken elke week weer uit naar de vele scherpe aanbiedingen die in deze folder te vinden zijn. De Blokker folder wordt over het algemeen huis aan huis bezorgd. Heeft u de folder gemist, dan kunt u deze ook in de winkel meenemen of op internet bekijken. De aanbiedingen en producten in de folder vertegenwoordigen het gehele assortiment. Natuurlijk zijn er huishoudproducten te vinden, maar ook serviesgoed en pannen worden regelmatig in de aanbieding gedaan. Ook speelgoed, multimedia of tuinartikelen zijn in de folder te vinden. Rondom de feestdagen volgen er specials, folders die gericht zijn op Sinterklaas en Kerst.

Loading...