Hoogvliet - Folder van 27.03.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 68 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 27.03.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Interview

Eet jezelf

gelu

kkeig

met

CEO

Ina

Frisse witlofsalade

5

1persoon

100 g witlof e Tei e appels 20 g

walnoten © citroensap e 1 el olijfolie

© 100 g ijsbergsla © 1 el rozijnen e zout

en peper

Kook het ei. Verwijder het

IR

kontje van de witlof en snijd

x |

doormidden. Verwijder de harde

7

kern, trek de blaadjes los, spoel

v

6

ze af en dep ze droog. Snijd de

we”

er

À

appel in dunne plakjes en hak

Fa,

I

de walnoten grof. Meng voor

LA

de dressing het citroensap, de

AR

er

olijfolie en wat zout en peper.

2

Meng de witlof met de ijsbergsl

appel. walnoten, rozijnen en giet

a

de dressing eroverheen. Hussel

voorzichtig en serveer met het

3

gekookte ei

4

den

B

ek

Cute carrot cake



om uit te delen

een staafmixer de bananen,

FEES:

220 g wortele 60 g pecannoten © 2 bananen

amandelmelk, eieren en dadel:

AN

© 3 dadels e 200 g speltmeel e 1 zakje

tot een glad rnengsel en meng

|

LES

bakpoeder (16 9) e 1 el lijnzaad © 3 tl

door het meelmengsel. Roer al:

speculaaskruiden © 2 tl kaneelpoeder

laatste de geraspte wortel (bewaar

Hi

(4

A

© 100 ml ongezoete amandelmelk e 2 eieren

een beetje voor de garnering) en

ja

f

e 200 ml roomkaas (light) e citroensap

de pecannoten (bewaar wat voor

|

etelhoning

de garnering) erdoor. Bekleed een

7

ovenschaal met bakpapier en giet

x

B

Verwarm de oven voor tot 180°C

het mengsel erin. Zet 55 minuten

\\

el

|

|

Rasp de wortels en hak de

in de oven. Meng de roomkaas,

if

775

pecannoten fijn, snijd de bananen

het citroensap en de honing en

=

verdeel dit met de bolle kant van

3

; I

in stukjes, ontpit de dadels en snijd

ook deze in stukjes. Meng in een

een lepel over de afgekoelde taart

kom het speltmeel, bakpoeder,

en garneer met wortel, pecannoten,

lijnzaad, de speculaaskruiden

kaneel en speculaaskruiden.

en het kaneelpoeder. Maal met

ke

6 LEEN voorjaar 2020

06-LEEN-01-20-Recepten Carolina.W.indd 6

27-02-20 10:34