Hoogvliet - Folder van 27.03.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 15




Hier is pagina 15 van 68 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 27.03.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Junior kok

Haas)

D

ver:

Nodig

voor 4 personen

2

u

1pak mix voor cupcakes

2 eieren

_

100 gram zachte boter

N,

1eetlepel cacaopoeder

100 milliliter melk

12 paaseitjes

|

eeceeee

40 gram gele fondant of

marsepein

e

12 papieren cupcake-

4 %

vormpjes

.*

Voor de botercrème:

«

e

200 gram zachte boter

e

200 gram poedersuiker

e

evt. groene kleurstof

nf

lan de balk

Á

Verwarm de oven voor op

180°C. Doe de eieren, de

boter en het cacaopoeder met

FENDT

4

pen

ve

de cupcakemix in een kom

‘à

en roer dit met de mixer op

de laagste stand door elkaar.

=

Klop het beslag daarna op

de hoogste stand in 1 minuut

%

mooi glad. Verdeel het beslag

Pr

over de bakjes en zet deze in

7e

ko

de voorverwarmde oven. Bak

=

A

ze in ongeveer 20 minuten

w

gaar. Roer de boter en poeder-

4

suiker door elkaar. Roer de

groene kleurstof er doorheen

E

(of laat deze weg). Doe de

Ë

de)

en

botercrème in een spuitzak

\

Y

A

met een gekartelde mond

X

7

en decoreer de afgekoelde

à

3

71

h

4

KA

cupcakes ermee. Maak

2

\

paashaasjes van marsepein

of fondant. Versier met

2

paaseitjes en -haasjes

Ne

\

N

£

7

=

Le

e



il.

d

É

À

ill

3

ne

ER

4

a)

Ee

5

=

=

LEEN voorjaar 2020

15

15-LEEN-01-20-Junior kok W.indd 15

27-02-20 10:44