Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 13




Hier is pagina 13 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Moi:

% FR

en)

}

fn

Vi

IN

vn

#

F

me

fa

r

à

ef

I \

Do

a

nd

wens, hid

S

3

gl 2%

Au

#

Rh

ik

re.

4

u

ti

ij

Le

wi

‘”

Mi

if

& ca. 25 minuten

U

ki personen

Me hoofdgerecht

|



u

Gi

Voorjaarsstamppot ©

mel Leelraop, brecceli, hazelneïen en geïtenkoas

Ingrediënten

Bereiding

e 1 kg koolraap

Schil de aardappels en snijd ze in stukjes, zet ze op in een laagje koud water

e 1 kg aardappels

en kook ze op een hoog vuur gaar in 15-20 minuten. Verwarm de oven

° 1 struikje broccoli

voor op 200°C. Snijd ondertussen de bietjes in parten. Schil de appels en

.

2 rode uien

snijd ze ook in parten. Haal de blaadjes van de takjes tijm. Doe de appels

.

olijfolie

met de boter, tijmblaadjes en 3 el water in een pan en smoor ze met een

eo

125 g hazelnoten

deksel erop 5 minuten, tussentijds 2 keer omroeren. Hak in de tussentijd

.

oude geraspte kaas

de noten grof en verkruimel de boterham (met de hand of in de beker van

e

75 g zachte geitenkaas

de staafmixer). Meng in een ovenschaal de bietjes met de appel en tijm, de

eo

50 grucola

helft van de walnoten, de helft van de roomkaas (in kleine stukjes) en wat

vers gemalen peper. Giet de gaargekookte aardappels af, stamp ze fijn en

Variatie: koolraap kunt u vervangen

klop de rest van de roomkaas erdoor. Proef en breng eventueel op smaak

door pompoen of knolselderij.

met peper en wat zout. Verdeel over de ovenschaal. Bestrooi met de rest

van de walnoten, pittenmix, geraspte kaas en broodkruimels. Zet de schaal

in de hete oven en laat het gerecht in ca. 25 minuten heet en een beetje

bruin worden.

Voedingswaarden p.p.

+ 705 kcal e 39 g vet (waarvan 9 g verzadigd) e 59 g koolhydraten e 17 g vezels « 21 g eiwit

Tip: voor vleeseters is deze stamppot lekker met bijvoorbeeld speklapjes of

ata a a sarah aa nn ana à ion sn à er où à

slavinken.

(©) = Gluten vrij ® = Vegetarisch © = Veganistisch © = Lactose vrij © = Koolhydraatarm

EN