Zeeman folder – aanbiedingen van 12.01 tot 18.01 – Pagina 1

Wanneer je op zoek bent naar leuke kleding voor het hele gezin, dan kun je bij Zeeman terecht. Leuke, originele shirts voor mannen, vrouwen en kinderen. En wel zo betaalbaar. Ook niet onbelangrijk, toch?

Zeeman laat in de folders de nieuwe trends zien en je kunt er in een oogopslag zien wat je betaalt voor een hele outfit. Zo ben je meteen op de hoogte!

Elke twee weken verschijnt op maandag een nieuwe folder met leuke aanbiedingen op het gebied van kleding, textiel, speelgoed en huishoudelijke artikelen. Deze folder is op zondag vaak al in te zien. Op deze pagina kan je de Zeeman folder online inkijken. Dit is pagina 1.

FolderPagina’s 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Volgende Pagina

Advertentie


Met meer dan 1.200 winkels in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk kun je de winkelketen Zeeman geen onbekende meer noemen. Bijna iedereen komt wel eens bij deze textielketen, omdat ze zo spotgoedkoop zijn. Tegenwoordig vind je naast kleding en textiel ook speelgoed en huishoudelijke artikelen in het assortiment, maar alles nog steeds tegen een scherpe prijs.