Spar - Folder van 14.11.2019 tot 27.11.2019 - Pagina 12




Hier is pagina 12 van 16 pagina's van de Spar folder, geldig van 14.11.2019 tot 27.11.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

2 personen 30 minuten

In 30 minuutjes

ingrediënten

20000000000000000000000000e

nog in huis halen

zoete aardappelstamp met

2 schouderkarbonades

250 gram zoete aardappels (geschild, in stukken)

150 gram kruimige aardappels (geschild, in stukken)

D

appel en zuurkool

1 appel (geschild, in stukjes)

250 gram zuurkool naturel (panklaar)

Cn

al in huis?

Pael

2

1 theelepel gedroogde Italiaanse kruiden

1 eetlepel olijfolie

ak

1 eetlepel balsamicoazijn

5

‚n

“4

a

1 eetlepelboter

|

à

1 ui (in halve ringen)

si

1 theelepel gedroogde rozemarijn

#

A

1 teentje knoflook (grof gehakt)

&

IR

vr

bereiding

Mengde Italiaanse kruiden met de olijfolie,

balsamico, zout en peper. Bestrijk hiermee de

karbonades aan beide kanten. Kook de zoete en

S

kruimige aardappels in ruim water met wat zout

gaar. Giet af en laat uitstomen. Verhit intussen

1 eetlepel boter in een hapjespan en fruit de ui

met de rozemarijn in circa 4 minuten zacht. Voeg

de knoflook en appelstukjes toe en roerbak 1

N

N:

minuut. Schep de zuurkool hierop en warm met

het deksel op de pan nog circa 10 minuten door.

Verhit intussen een grillpan en gril de karbonades

IR

aan beide kanten in 5-7 minuten bruin en gaar.

*

S

Stamp de aardappels met 1 eetlepel boter fijn.

£

C

Breng de zuurkool op smaak met peper. Leg de

karbonades op de aardappelstamp en serveer

far

met de zuurkool.



& 5

Pr

hund …

ZuURKOOL

oe

k +

3 jar last jean

a

€ nr verlope gen mina.

.-

4

1

mu |

metre

NIKO

AE

FRE

Antico Casale

>

N

alle varianten

fles 750 ml

E

zoete

aardappel

zuurkool

=

.

O2

los per 500 gram

O2

bak 250 gram