Lidl - Folder van 02.11.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 96




Hier is pagina 96 van 116 pagina's van de Lidl folder, geldig van 02.11.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

à

5

2

=

É

Hr

=

ra

3

NAGERECHT

8 PERS. @ 30 MIN. + 4 UUR OPSTIJVEN



d

Lu

1

(7

Fi

u

S

N

ZN

N

=

+400 g speculaasjes

N

«80 g boter

>

IN

Un!

AN

„300 g witte chocolade

a

61

D

SSI

DOL

„ Hoge springvorm van 18 cm

+Bakpapier

«400 ml slagroom

A

J

ee

+500 g roomkaas

ren

Ser

n°7

+6 el speculoospasta

Il

N

+

„Rasp van % biologische

be

citroen

«100 g blauwe bessen

Ka

2

+1 mandarijn, in partjes

e Lint om te decoreren

en

DT

EN

«Hak de speculaasjes tot fijne

kruimels. U kunt hier een

keukenmachine voor gebruiken.

4

Houd 14 speculaasjes apart voor de

garnering,

„Smelt de boter en meng de

2

gesmolten boter door de

a

dr

/

koekkruimels

ar

Î

«Bekleed de bodem van de

springvorm met bakpapier. Verdeel

Pr)

de koekkruimels over de bodem en

vj

druk goed aan met de achterkant



van een lepel. Zet de springvorm

N

even in de vriezer.

Di

EN:

FE

2

«Hak de witte chocolade in stul

Verwarm 150 ml slagroom i ineen

pannetje of in de magnetron. De

0)

room mag niet koken. Haal de roo

van het vuur en schep de witte

nj

chocolade erdoor, roer door tot:

Hi

ik

le witte chocolade is gesmolten.

Du

M

eng de roomkaas met de

ut

a

speculoospasta, citroenrasp e

ne

NO

de gesmolten witte chocolad:

&

N

Je}

Ro:

«Klop de overige slagr:

ps,

a

en spatel voorzichti

or

het roomkaasmengsel

*

„ Haal de koekjesbodem uitd

vriezer. Schep de vulling

_ bodem en laat minstens 4 uw

maar nog liever een nacht

opstijven in de koelkast.

18

aes

4

«Neem de opgesteven cheesecal

uit de koelkast, haal een scherp

CES

mesje langs de rand van de.

er

#1

pringvorm. Maak de springvo

ü

voorzichtig open. Versier de.

ad

ME.

and van de cheesecake met

D

MEME

peculaasjes, maak vast met

g

22

EP

>

CCS NANTES Decoreer,

AS

CLEA EE CU

er dire,

el,

2%

Sg

DE

e

6

6%

OH

Pa

eo

RS

BE