Lidl - Folder van 02.11.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 60




Hier is pagina 60 van 116 pagina's van de Lidl folder, geldig van 02.11.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ES

x



x

>

N

2

iv

2

An

HOOFDGERECHT > j PERS. ® 25 MIN. + 30 MIN. OVENTIJD

=

mosterdsaus, zuwrrool er

gekarameliseerde

Elotar appels

PZ

ES

N.

Ed

69

12€

La

N

epP

\)

A

Ed



e1 Bourgondische nn

beenham met

ne

Les

EE

honing-mosterdsaus

4

1 kg kruimige aardappelen

12

«Zout en peper

«150 ml melk

„50 g boter

à

X

«8 Elstar appels

is

ESR

«100 g zoute boter, gesmolten

4

|

«100 ml witte port

A

> a

«125 g spekjes

en

+400 gzuurkool

°50 grozijnen

Ca

+20 g peterselie

pn

Jee

an de ENT: op 160 graden.

I

Bereid de beenham volgens de

TT

aanwijzingen op de verpakking in de

oven of een pan:

nr

rt

‘fi

e Schil de aardappelen, snij in gelijke.

stukken en kook 20 minuten in een pan

met gezouten water.

!

« Giet de aardappelen af, ee melk

rd

#

en

en boter toe en stamp tot een puree.



Breng de aardappelpuree op smaak - :

A

a

met zout en peper.

Leg de appels in een ovenschaal en

y

besprenkel met gesmolten boter en

witte port. Rooster de appels

l&

es

#4

30 minuten in de oven.

y

«Bak de spekjes uit in een koeken

>

“à

pan zonder olie of boter. Warm

À

de zuurkool op in een pan samen

#

2

+

met de rozijnen.

Pr

«Verwarm de honing-mosterdsaus

=

volgens de aanwijzingen op de

Zr

KL]

verpakking.

PE)

u

Ye iz

«Serveer de beenham in plakken met

5

zuurkool, de appeltjes uit de oven,

aardappelpuree en spekjes.

Feesttip: garneer met peterselie.

°o

2

EX

D

8)