Jumbo - Folder van 01.11.2019 tot 08.12.2019 - Pagina 37




Hier is pagina 37 van 96 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.11.2019 tot 08.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

?

Mandarijnenrol met strooigoed

gebak - 40 min. (+ 20 min. oventijd + evt. 4-12 uur wachten) - 12 pers.

5

4eieren

met de mixer de slagroom met 25 g suiker stijf. 3 Strooi de resterende

>

Nn

115 g suiker

15 g suiker uit op de keukendoek. Neem de biscuitlaag uit de oven

1zakje vanillesuiker (8 9)

Keer de bakplaat boven de doek. Trek het bakpapier voor:

htig van

“és

4

100 g bloem gezeefd

de biscuitlaag. 4 Rol de biscuitlaag op, gebruik de doek om je handen

*

#

D |

3 mandarijnen partjes losgehaald

te beschermen tegen de hitte van het deeg. 5 Rolde rolopen. Bestrijk

1beker slagroom (250 ml)

de bovenkant met de speculoospasta en de helft van de slagroom.

we

E

4 el speculoospasta

Verdeeler partjes mandarijn over (houd iets achter voor garneren) en

$-

U

el

100 g strooigoed

rol het deeg op. Leg de rol met de naad naar beneden op een schaal.

er

2

&zeef

Zet

7

3

-

ij voorkeur een paar uur in de koelkast (zie tip). 6 Bestrijk de rol

2

keukenmachine of mixer met gardes

met deresterende slagroom en verdeel de rest van de mandarijn

bakplaat met bakpapier

en het strooigoed erover en erlangs. Snijd de rol met een scherp

schone keukendoek

kartelmes in plakken.

#

=

À

1Verwarm de oven voor tot 180 °C. Klop in de keukenmachine of met

voedingswaarde p.p. 242 kcal, vet 12 g, waarvan verzadigd 69,

zout 0,

erf

de mixer in ca. 5 min. de eieren met 75 g suiker en de vanillesuiker

koolhydraten 28 g, waarvan suikers 18 g

,

vezels 1g,

É

eiwit 5 g.

Ë

É

29

tot een dikke bleke crème die als een dik lint vande gardes loopt.

Spatel de bloem erdoor. 2 Schenk het beslag op de bakplaat en strijk

: maak de rol al de middag of avond van tevoren: afgedekt met

met de achterkant van een lepel uit tot een laag van 1 cm dik. Bak de

vershoudfolie in de koelkast wordt-ie extra stevig zodat je er mooie

biscuitlaag in de voorverwarmde oven in 15-20 min. gaar. Klop intussen

plakken van kunt snijden.

AFSTREPEN MAARI!

WAT TE DOEN VANDAAG?

COR

Ÿ

Boe

15

3

17

18

19

20

21

november

november

november

november

november

november

november

=

el

Ve)

WED

22

23

24

25

26

28

29

november,

november

november

november,

november

november,

november

A

OE

WAT

30

Koken: romige kíp kerriestoof pot van

WE

november

december

december

december,

umbo.com/watetenwe

5

&

4)

E

JUMBO