Jumbo - Folder van 01.11.2019 tot 08.12.2019 - Pagina 36




Hier is pagina 36 van 96 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.11.2019 tot 08.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

z

©

dag 15 november

vri

DA

Wie zoet is krijgt... lekkers!

a

Twee heel lekkere sinterklaasbaksels waarmee je ieders hart verovert.

2

2

&

GX

>

—s

Kruidnotencake

=

E

MST

gebak + 30 min. (+ 50-55 min. oventijd

)

ie

8

10 pers

gr

ain,

se

RR

Ys

À

ZAT

200 g bloem

helft van de kruidnoten grof en schep ze door het

«4

>

2tl bakpoeder

beslag. Schep het beslag in de vorm. 5 Bak de cake in

3

Ef

Ji

200 g roomboter op kamertemperatuur

de voorverwarmde oven in 50-55 min. gaar, tot een

28

Pr

ei

en €

200 g suiker

satéprikker schoon uit het midden van de cake komt.

5

3

1zakje vanillesuiker (8 9)

Schuddebuil

kj

Laat de cake 10 min. in de vorm afkoelen. Verwijder

2%

mini]

(4

BE

4eieren

staan |,

Rrudd

noten.

sfes zijn

=



de vorm en laat de cake op het rooster verder

het zoe

” het scha:

1zakje kruidnoten (250 g)

Et broodibel,

p bij

afkoelen. 6 Snijd met een kartel(brood)mes van de

fs

de

» à

3

69

ER

5

#4

1beker slagroom (250 ml)

bovenkant van de cake een laag van 2 cm diken

=

BR

al.

3 el schuddebuikjes speculaas of -chocolade

neem de laag van de cake. Hol de cake uit tot op 3 cm

AR

&zeef

van de bodem, laatrondom eenrand van3cm intact.

IF

à

keukenmachine of mixer met gardes

Vul de cake met de rest van de kruidnoten en leg de

À]

72

springvorm (20 cm 9), ingevet

bovenlaag er weer op. 7 Klop de slagroom met de

3

Ee

IK

à

taartrooster

resterende 25 g suiker stijf. Bestrijk de cake rondom

4

à

>

evt. cocktailprikkers

met de slagroom en bestrooi met de schuddebuikjes.

En

CP

Due

Open top sì

ne

Int:

1 Verwarm de oven voor tot 160 °C. Zeef de bloem

voedingswaarde p.p. 389 kcal, vet 23 g, waarvan

=

mt

‚er

bent

met het bakpoeder boven een kom. 2 Klop in de

verzadigd 14 g, koolhydraten 40 g, waarvan suikers

%

5

cake met een

se

SU

prise

keukenmachine of met de mixer in een kom de boter

u

20 g,vezelsig,ei

5g,zout0,5g

met 175 g suiker en de va

lesuiker romig. Klop er

één voor één de eieren door. 3 Voeg de bloem in

Variatietip: bestrijk de cake met botercrème bereid

ee

2 porties toe en mix tot een glad beslag. 4 Hak de

van 1 zakje mix voor botercrème luchtig (105 9).

r