Hoogvliet - Folder van 08.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 54




Hier is pagina 54 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 08.11.2019 tot 30.11.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

|

==

Als een echte chef



7



4-

Met de speciale

So

2

eg

a

kruideuschaar, die vij

kuippeude suijvlakken

EE

heeft, snijd je supersuel

'$

a

je kruideu fiju!

Rauw of’

LS

ekookt?

de |

Harde kruiden zoals rozemarijn of

tijm gaan meteen mee de pan in.

N

Le

ni

2

Bieslook, peterselie en basilicum

zijn zachte kruiden. Zij geven

Ks +

juist meer smaak als je het vlak

voor het serveren door het gerecht

roert. De hardere steeltjes kun je

wel al eerder toevoegen,

N

A

À

Frisse marinade

Oogsten

met verse kruiden en rode peper

Basilicum scheur je makkelijk

van het plante af. Gebruik

voor aile andere planten

een schaar Bewaar te veel

geoogste kruiden in vochtig

keukenpapier in de groentela

van de koelkast.

LEEN augustus 2019 53