Hoogvliet - Folder van 08.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 08.11.2019 tot 30.11.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ar.

Junior kok

er —z

dn

a

Nodig

voor 4 personen

© 400 gram kipfilets

=

Cin blokjes)

© 250 gram zilvervliesrijst

£

©2 rode paprika's



©1 groene paprika

01 blikje ananasstukjes

Cop sap)

2 eetlepels zonnebloemolie

rode ui (gesnipperd)

© 4 takjes peterselie

(grof gehakt)

LD

Voor de marinade:

>

02 teentjes knoflook (geperst)

eetlepels ketjap

eetlepels zonnebloemolie

eetlepel limoensap

©1 theelepel honing

Aau de bak

Meng de ingrediënten voor

de marinade en roer goed

ad

door Schep de kip erdoor en

laat minimaal 30 minuten



marineren in de koelkast.

2

“ix

Kook de rijst. Maak intussen

de paprikas schoon en snijd

ze in stukken, Laat de ananas

E

MW

7

uitlekken en vang het sap op,

Verhit de olie in een braadpan

|

en bak hierin de paprikas

en ui circa 2 minuten. Voeg

NS

de kip toe (zoveel mogelijk

d

zonder de marinade) en

bak 2 minuten op een hoge

du

1

stand Voeg de marinade en

de ananas toe en laat circa

5 minuten pruttelen, tot de kip

NET OO“ BE

Ed

gear is. Voeg naar smaak nog

wat ananassap toe. Verdeel de

ei

rijst over 4 kommen en schep

de kip met de saus erop.

Garneer met wat peterselie.

4

KOKS

sir.

%

ze

LEEN augustus 2019

19