Hoogvliet - Folder van 08.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 14




Hier is pagina 14 van 71 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 08.11.2019 tot 30.11.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Uit eigen bakkerij

Ic

ad

Pr

k

Pp

WE

AN

2

N

\

(]

M

Wat een geluk!

WW

Wist je dat wetenschappelijk bewezen is

dat de geur van brood je gelukkiger maakt?

|

N

|

Kun je nagaan hoe goed je je voelt als je

Fl

|

> nc

jouw tanden in een heerlijke krokante korst

\l

Ie

of lauwwarme croissant mag zetten!

|

LM

A

3

|

N En

Broodgewoon

(al

ES

Brood eten is een goede gewoonte,

N

omdat brood een belangrijke basis vormt

voor onze dagelijkse voedingsinname.

fl

CS

à

De Schijf van Vijf beveelt drie volkoren,

L

U

boterhammen per dag aan. Waarom?

G

Omdat het de gemakkelijkste en lekkerste

|

manier is om elke dag de nodige vezels,

men

ijzers en vitamine B binnen te krijgen! Fijn

is ook dat je brood op ieder moment van

de dag kunt eten.

© 1kilo abrikoos (in stukjes,

un

zonder pitten)

npe

e

750 gram geleisuiker

.

1 vanillestokje (in vieren)

+ 1 citroen (sap)

© 4 croissants

e

4 schone jampotten

#7

Meng de abrikozen ret de geleisuiker en het

al

vanillestokje en laat minimaal 2 uur afgedekt

Ber

staan. Schep het abrikozenmengsel in een pan

V4

pi

en doe het citroensap erbij. Verwarm en roer tot

de suiker is opgelost. Laat het zo'n 5 minuten

doorkoken tot het begint te binden. Schep de

N

CE

jam iets afgekoeld in de potjes, sluit goed af en

se

4

zet ze eerst op de kop. Verwarm de croissants e:

n Wal

eet ze met de jam

Zo lekker om

u

hier samen je

weekend mee

fe vieren

14 LEEN augustus 2019