Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 53




Hier is pagina 53 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

atsoep met

neterselieoli

e

voorgerecht -4 pers.

10. min. (+ 20 min

om

een

1

al

d

noflookolie

oud

tijm en Be ce

apart. Rooster de groenten in de

oven ongeveer 20 minuten beet-

gaar, tot de randen van de paprika

verkleuren en de groenten zachter

worden.

2. Pureer de peterselie met de res-

terende olijfolie glad. Breng op

smaak met een beetje zout.

3. Schep de geroosterde groenten

in een soeppan en voeg 400 ml

water, het zakje bouillonpoeder en

de tijm toe en breng aan de kook.

Pureer de soep met de staafmixer.

Breng op smaak met zout en vers-

gemalen peper. Schep soep in een

en druppel er de peterselieolie

er. Serveer de resterende peter-

u

Selieolie in een kom. naast de soep.

A

BEVAT P.P. 1044 KJ/250 KCAL, 23 GR VET WAAR-

1

VAN 3 GR VERZADIGD, 7 GR KOOLHYDRATEN

WAARVAN 6 GB

ERS, 2 GR EIWIT, 2 GR ZO

=

EN 3 GR VOED)

EZEL

WIJNTIP T

Gite: d

Rhône

Æ

extra nodig: ovenschaal, staafmixer

2

=

——

— +

Pr

FE.

À ERSE PUREERSOEP

=

M TOMAAT PAPRIKA

ñ

nu ven

| )

= 4

ES

LL

1 teentje knoflook

90 ml olijfolie

1 sjalot

1 bak Fresh & easy Pureersoep

20 gr 1 de Beste

tomaat paprika, 550 gr

platte peterselie

MOGELIJK NIET IN ALLE FILIALEN VERKRIJGBAAR

53