Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 16




Hier is pagina 16 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ce

A,

2,

Perentaart

ES

A

taart - 8 pers.

25 min. (+ 25 min. oventijd)



:

m 275 gr boter, op kamer-

EEN KOP

KOFFIE,

ep: N

GROOT

5

men

temperatuur

STUK TAART EN

MAAR

he

m 250 gr bakkersspeculaas

CAE TR

m5 handperen

ff

ee”

m1 ltr perensap

bd”

PUY

:

pos

IF



m 300 gr amandelspijs

CRC

m1 citroen

y

m 55 gr bloem

m 75 gr amandelschaafsel

mp

dn

ge

U KEN CIE

‚em,

Fury

Pa

m extra nodig: springvorm 2

D

>

bakpapier, handmixer, rasp

wia P

= À

deegroller

14477

Cr

1. Smelt 125 gr boter in een steel-

pan en vet de springvorm in.

”,

à 4”

<

Bekleed de bodem met bakpapier.

Er

49

Breek de speculaas fijn in een plas-

tic zak met een deegroller. Meng de

/

Br

speculaaskruimels door de boter en

a

\/

verdeel over de bodem van de

wt

Ae

DAS

springvorm. Druk aan met een lepel

see

en zet koud weg.

7

a

Pla)

fi

2. Schil de peren, snijd in kwarten

dad

me

en verwijder het klokhuis. Verwarm

pp

een pan met perensap en pocheer

7

f

de peren 15 minuten op laag vuur.

3. Verwarm de oven voor op 170°C.

Klop met de handmixer de resteren-

de boter met het amandelspijs en



LEER

dit

{

#1

de

ir

er

=

een ei tot een lichte massa. Rasp de

À

gele schil Van de citroen en pers het

pi

EL

Darren |

"où

4

Li

1

VA



PAS

IX

Tete

1

N

"



4

FLE

hed

sap uit. Voeg de citroenrasp met de Fe

or)

19

à

1e

x

bloem toe en verdeel het mengsel

Eu

à

CCE

:

PRFLRALLELE EL

Fe

ze

PRORELLLFFTE LAUT

"|

É

gelijkmatig over de koekjesbodem.

Ee

|

if

6

4. Neem de gepocheerde peren uit

TG

"4

]

e

|

|

AA

EETL

RPT EROSIE EEL

n à

FERA

ge

ps

e

A

het sap en laat uitlekken. Verdeel d

=

(TIFILN ES LS

|

ke

N

ECR

)

$

De

ra,

kwarten peer over de taart en

N

hi



PR

PER TIER

besprenkel met wat citroensap.

ie

ki

«Iet

EI

»

+

\

a

è

Eek

Bestrooi met het amandel-

Bo

free

AES

ANECACYEA YA €

}

e

MUTUEL

PAUITIITIER

«

Ä

\

À

à

>

REEDE:

M

R

schaafsel en de suiker.

(RTE)

LIE IR

OENE

\

5. Bak de taart in 25 minuten

+

RE

N

&

Li

<<

Tip van Dirk

FER

à

TE

AT

in de oven tot het amandel-

7

LS

Bi

AMONT

SITE T OUT APTE RATE

CRL

Kook het perensap

lin

En

met wat steranijs op

schaafsel goudbruin kleurt.

ZB

ed

BEVAT P.P. 3301 KJ/789 KCAL, 49 GR VET WAAR-

fe

Aa \

laag vuur in tot siroop

en bedruppel de

VAN 23 GR VERZADIGD, 74 GR KOOLHYDRATEN

WAARVAN 54 GR SUIKERS, 10 GR EIWIT, 1 GR

taart hiermee na het

ZOUT EN 7 GR VOEDINGSVEZEL

bakken. m

16