Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 63




Hier is pagina 63 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

To

pan

PT

Bij sommige gerechten is de geur minstens zo belangrijk als de

smaak: stoofpeertjes! Waarom ze zo bij Kerstmis horen? Alleen die

geur al bezorgt je direct een kerstgevoel...

opd sram sr

AU

à

U

Is

AN ELLE SCORE

bord. L

kk

er

ar

PARENT ue Ne

Coop stoofperen in pot om

Verwar

dit dessert in 5 minuten op

F7

re

Ir

an te zetten.

'

=

t

e

a”

PSS,

2\

Ve

nh

op

Alin de middeleeuwen stond de

1a

stoofpeer op het menu, tegenwoor-

Wil je zelf stoofpeertjes maken? Dit is het

dig staat hij vaak op tafel tijdens het

ideale recept!

kerstdiner. Martin Damen van

Aartsconserven, de leverancier van de

« 4 gieser wildeman peren « 3 dl rode wijn

rr

Top! van Coop stoofpeertjes, vertelt:

« water e 2 kaneelstokjes e 2 el citroensap « 100

gr suiker e 200 gr karamelvla e 2 speculaasjes

“Niet elke peer is geschikt om te stoven.

LISTER CHIQUE

Handperen bijvoorbeeld vallen uit

Schil de peertjes, maar laat het steeltje eraan zit-

Or

elkaar. De gieser wildeman is het

ten. Zet een pan met dikke bodem op het vuur

ste

ot

bekendste stoofperenras en gaat ook in

en giet hier de wijn in. Leg de peertjes in de wijn

hij zi

de potjes Top! van Coop. Rauw niet te

en giet er water bij totdat de peertjes helemaal

eten, maar gestoofd is hij heerlijk zacht

onder staan. Voeg kaneelstokjes, citroensap en

en mooi roodbruin van kleur. We stoven

suiker toe. Breng het geheel aan de kook. Draai

de peren in een stoofketel op traditio-

vervolgens het vuur laag, doe een deksel op de

nele wijze. Puur natuur met een vleugje

pan en laat de peren 2 uur koken tot ze zacht en

kaneel, zonder conserveringsmiddelen.

mooi rood zijn. De peertjes smaken heerlijk als

op coop.nl/

Heerlijk in nagerechten, maar ook

je ze serveert met een beetje karamelvla en een

youtube kun je

lekker met vlees. De combinatie van

verkruimeld speculaasje.

stap-voor-stap zien hoe

aismansennnenensts de sndneesennsEn

ramen en sennt nnen eenen

dit heerlijke toetje wordt

ambachtelijke bereiding en gebruikers-

gemak maakt dat deze peren het label

PER EENPERSOONSPORTIE 275 KCAL | 2 GR VET | 48 GR

gemaakt of kijk in de

Top! van Coop verdienen.”

KOOLHYDRATEN [2 GR EIWIT | 2 GRVEZELS | 0,1 GR ZOUT

afspeellijst Over de Top.

63