Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 55




Hier is pagina 55 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

{

on

Een pittig ding, deze paprika.

re

10 MINUTEN | 4 PERSONEN (12 STUKS)

À

A a a a a a a a

£

« 6 gegrilde paprika's (pot) « 140 gr Roquefort +

wi

sik

12 stukjes augurk « 12 groene olijven

e extra: 12 prikkers

ER

Laat de paprika's uitlekken op keukenpapier. Snijd

de paprika's in tweeën. Snijd de Roquefort in 12

stukjes. Prik een stukje augurk, een stukje paprika

en een stukje roquefort aan een prikker. Eindig

met de olijf. Dit voorkomt dat de rest van het stok-

LA

je glijdt.

4

FF

==

£

ks

Aan de rol met bekelviees.

een

=

15 MINUTEN | 4 PERSONEN (12 STUKS)

ee EIER

+ 12 aspergetips + 4 el creme fraiche « 1 el mie-

rikswortel (potje Kühne) + 12 plakjes pekelvlees

y



e 10 sprietjes bieslook (gehakt)

Breng een pan met water en wat zout aan de kook.

ww

od

Verwijder zo nodig de harde onderkantjes van de

Ad

EN

Der

asperges. Blancheer de asperges 3 minuten in het

kokende water. Spoel af onder koud stromend

water enl aat uitlekken op een schone theedoek.

er +

Meng de crème fraîche met de mierikswortel. Leg

N

de plakken pekelvlees op je werkblad. Besmeer

dun met de mierikswortelcrème. Leg een asperge

op elke plak pekelvlees en rol op. Bestrooi met de

bieslook.

? |

à

[y :

Makreel en biet: lekkerder krijg je 'm niet.

mine)

15 MINUTEN | 4 PERSONEN (12 STUKS)

Ze =

ensen nen nen ene bennen

« 1 gestoomde makreelfilet « 1 el mayonaise « 1

tl mosterd + 1 tl citroensap « 1 klein sjalotje (fijn-

gehakt) + 2 takjes peterselie (fijngehakt) « zout «

peper « 1 kleine gekookte biet (piepkleine blok-

+

be

jes) « 1 el crème fraîche e 42 tl citroenrasp «12

stukjes stokbrood of snackcupjes

£

Prak de makreel met de mayonaise, de mosterd en

K:

het citroensap door elkaar. Meng er dan het sjalot-

=

je en de peterselie door. Breng op smaak met zout

en peper. Meng de citroenschil met de crème

fraîche. Schep door de bietenblokjes. Schep wat

mu

van de makreelpaté op de stukjes stokbrood.

——_

Schep er een theelepeltje bietjes over. Bestrooi

nee

nn

eventueel met fijngehakte verse dille.

55