Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 43




Hier is pagina 43 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

en

ey

PE

Ve

+

pd

be

gi,

Fa

JE)

«

STEAK VAN DE WEEK

Fr.

6

ARE

Ben jü gen

N

at

kınkempsumses, maası

a

;

heb je raks we on

vel do

-

Ne

Deze biefstuk, met

es |

toppiny lukt altijd..

zif

2

*

>

A

a

N

=

>

a

RL

N

cs

AB.

7

N

[2

td

B.

Ei

he

|

DE KUNST VAN HET BAKKEN

Een biefstuk bakken moeilijk?

Niet als je je aan deze tips houdt.

Biefstuk met olijvenpesto

Biefstuk is altijd een succesnummer. Deze pesto

r

Laat het vlees minstens een half

geeft hem net een beetje extra.

uur voor je gaat bakken op

ni

kamertemperatuur komen.

15 MINUTEN | 4 PERSONEN

Bann mm nnmmmmnmmmmnmnmenmnnss

D

Bak in (room)boter. Laat de

boter langzaam smelten en zet

e 4 biefstukken van ca. 150 gr « 10 groene olijven zon-

het vuur daarna hoger om de

der pit « 1 el kappertjes op azijn (uitgelekt) « 1 bakje

boter te laten opschuimen.

verse pesto (koelvak) « 1 tl zout « 1 tl peper « 1 el extra

a

Dep de biefstukken droog met

vergine olijfolie + extra: grillpan, aluminiumfolie

keukenpapier voordat ze de pan

in gaan.

Haal de biefstukken een half uur van tevoren uit de koel-

4. Gebruik voor het keren een tang

kast. Hak de olijven en de kappertjes fijn. Meng door de

en prik nooit in het vlees. Anders

pesto. Dep de biefstukken droog. Verhit de grillpan tot

lopen de sappen eruit en wordt

zeer heet. Besmeer de biefstukken met olijfolie en grill

de biefstuk taai.

om en om ongeveer 4 minuten aan elke kant voor me-

5. Bak 2 minuten voor een rood

dium rare (of tot het vlees een kerntemperatuur van 55

stukje vlees en 3 tot 5 minuten

graden heeft). Bestrooi met zout en peper en laat 10 mi-

voor well done. Nooit langer!

nuten rusten onder aluminiumfolie. Snijd het vlees in

Dan wordt het vlees taai.

plakjes en leg het vlees op de borden en schep er een

6. Kruid het vlees na het bakken.

eetlepel van de olijvenpesto over. Serveer de rest van de

7. Verpak de biefstuk in aluminum-

pesto ernaast en serveer met aardappeltjes uit de oven

folie en laat ‘m even rusten. Snijd

en rode kool.

‘m na een minuut of 4.

PER EENPERSOONSPORTIE 375 KCAL | 24 GR VET | 2 GR KOOL-

HYDRATEN [37 GR EIWIT | 1 GR VEZELS | 2 GR ZOUT

43