Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 42




Hier is pagina 42 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Gy

SS

WEL PIT, GEEN FUT?

TAB

ASCO

LU

Avocado toast.

WED

Met behulp van een paar druppels TABASCO®, geef je

pit aan deze simpele maar overheerlijke kerstbrunch.

Ingrediënten:

2 sneetjes dik gesneden brood

2 eetlepels gesmolten boter

Pr

50 g selderij, in plakjes

We.

50 gq komkommer, in plakjes

co

42 eetlepel witte wijnazijn

Fi

5

snufje zout

1 theelepel TABASCO® pepersaus

Rd

1lavocado, in plakken gesneden

MC]

1 eetlepel sesamzaadjes

groffe vlokken zout naar smaak

Le

verse gemalen peper naar smaak

{

4 plakken kippenborstfilet (optioneel)

eene ee ee ee ene

50 g van de binnenste lichtgroene bladeren

Fer:

;

fe

van de selderij

|

Ba

Bereiden:

Meng in een kom de selderij, komkommer, witte

-60

wijnazijn, zout en TABASCO® pepersaus.

FR

Plaats een gelijke hoeveelheid van het groentemengsél N

over de toast.

Waaier de plakken van een halve avocado uit en

leg dit bovenop het groentemengsel.

Maak de avocado toast af met de sesamzaadjes,

groffe vlokken zout en vers gemalen peper,

Tot slot - haal de bladeren van de selderij

bleekselderij/komkommervloeistof. Leg

bovenop de toasts.

Recept: Chef Jessica Koslow

ral

f

S

Fr

Ce

C0

à

+

|

EE.

a