Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 37




Hier is pagina 37 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ig

|

[|

rs

ls

(7

Zn dere govulde

pertebolles niet,

>. 4 a zu

Fr \af

maar lokken dak zo

Pr

Pe

si

fa

jn.

7

ar

RN

PE

aa

es A

=

2

Æ

nt

Bin

zj

I

WAR

ie

2

2

ER

A

|

7

PRE

de

A

B

a

ie

0) du

3

B

HK

v

2,

Tr

Zäs

KA

Je

DER

5

rn

we

pe

%

var

Daf

#2

A

ER

De klassieke carpaccio ligt altijd

maar plat op het bord. Maak dit

jaar eens een 3D-gerecht.

Deze heerlijke gevulde hoedjes staan in 50 time op tafel.

nm nn mm nm mennnnnnnes

« Beleg een plakje carpaccio met

30 MINUTEN | 4 PERSONEN

DRE RER ENCRES ES ES

rucola, Parmezaanse kaassnip-

pers, pijnboompitten en pesto.

e 4 grote portobello's « 4 el extra vergine olijfolie e 1 pak Iglo roerbak-

Rol het plakje op.

sensatie risotto (vriesvak) e 3 takjes verse basilicum + 1 camembert +

« Maak een groene salade en leg

20 gr rucola (garnering)

de plakjes carpaccio er in de

vorm van een toefje bovenop.

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de steel uit de padden-

» Maak een eenhapshapje door de

stoelen. Deze kun je gebruiken voor een soep of ander gerecht. Zet

carpaccio met een theelepel

met de onderkant naar boven in een passende ovenschaal en bespren-

pesto op een lepel te leggen.

kel met de olijfolie. Schuif in het midden van de oven en bak 10 mi-

« Maak van het plakje een bolletje

nuten om voor te garen. Bereid de roerbaksensatie risotto volgens de

en rol het door wat fijngehakte

gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snijd eventueel grote stukken

pistachenoten.

groenten iets fijner. Snijd de basilicum fijn en schep door de risotto. Vul

=

de paddenstoelen met de risotto. Snijd 4 plakken van 3 millimeter van

2

/

à

)

ol

Name:

de camembert en leg over de paddenstoelen. Zet onder de ovengrillen

Op ERS

Nana

cio staannog

gril enkele minuten tot de kaas gesmolten is en een beetje bruin begint

veel meer lekkere carpaccio-

te worden. Serveer met wat rucola en de overgebleven risotto.

recepten. Van klassiek tot

modern.

PER EENPERSOONSPORTIE 445 KCAL | 30 GR VET | 20 GR KOOLHYDRATEN |23 GR

EIWIT | 3 GR VEZELS | 2,0 GR ZOUT-

37