Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 35




Hier is pagina 35 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

La

AN

|) 4

À

2

#-

©

N

4

N

N

es

g

pe

Cr

4

ER

TE

ge

Pl

5

+

1?

hd

A

gu

24

RE

>

ee

»

1

Ni

Een echvvoorgersent voor kerst-

ed

avond en helemaal niet moeilijk.

=

=

25 MINUTEN | 4 PERSONEN

fs

2

ur

a a ee

Fe

à

es

bed

#

GE,

Ae

1

e 12 groene asperges + 200 gr warmge-

=

4

"x



rookte zalm + 250 ml Hollandaisesaus

N)

=

ef

(pakje Maggi) e 1 bakje verse dille (20

“4

A

ie

gr) «e 200 gr Hollandse garnalen

a

7

LE

A

Fe

EX

Snijd de harde onderkantjes van de as-

perges. Breng een pan met water en wat

Des

ER

3

Ag

ni

zout aan de kook en blancheer de asper-

en

ges 3 minuten of tot ze beetgaar zijn.

en

Laat goed uitlekken en houd warm. Zet

GE

“à

een koekenpannetje op laag vuur en ver-

warm hierin de zalm ongeveer 5 minuten

ER

op de huidkant. Leg er een deksel op.

Maak de Hollandaisesaus volgens ge-

Bar

bruiksaanwijzing op de verpakking. Hak

de dille fijn. Roer 4 eetlepels ervan door

+

&

de saus. Verdeel de asperges over 4 bor-

1

En

den. Breek de zalm in stukjes en verdeel

er

4

over de asperges. Doe dit als een streep

in het midden dwars op de asperges.

is

®

Schenk er ruim Hollandaisesaus over,

5

ook weer als een streep over de zalm.

ET

Verdeel de garnalen erover. Bestrooi met

wat dille en serveer warm.

PER EENPERSOONSPORTIE 215 KCAL | 11 GR

VET | 6 GR KOOLHYDRATEN [22 GR EIWIT | 1 GR

VEZELS | 3,5 GR ZOUT

a

NT

CE

35