Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 17




Hier is pagina 17 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

FF

|

I}!

jf

Al

1}

ja

|

Joy

U

N

(pe

UM)

N

1}

„A

(l

il

i

M

|

lo

| N

fi

hr

I

Il

ll

kil

(ij

}

lil

{|

il

Ih

br

|

we

_

5

Binnen een kwartiertje waan jij je in

verre, warme oorden.

Annan anna anna nn

Fr

4

|

15 MINUTEN | 4 PERSONEN

« 400 gr basmatirijst « 500 gr kipfilet « 70

ne B

gr Thaise curry pasta (pakje) + 2 auber-

gines « 10 gr basilicum + 42 rode peper +

3 el zonnebloemolie « 1 el vissaus « 300

gr sugarsnaps « 3 el kokosrasp

Breng een pan met water aan de kook en

/ jk

kook de rijst volgens de aanwijzingen op

de verpakking. Snijd ondertussen de kip-

3

filet in stukjes van 2 centimeter. Marineer

de kipfilet met de Thaise curry en zet

apart tot gebruik. Snijd de aubergines in

blokjes van 1 centimeter. Hak de basili-

cum fijn en de rode peper in dunne rin-

Door”

e roerbakken of grillen

gen. Verhit 3 eetlepels zonnebloemolie

word!

BR

re smaak enigszins

in een grote hapjespan en bak de kip in 4

aar zoet.

à 5 minuten rondom bruin. Schep de kip-

Hi

N

filet uit de pan, zet het vuur hoog en

voeg de aubergine en de rode peper toe.

Roerbak en voeg na 2 minuten de sugar-

lof en de biefstuk met een eetlepel

snaps, kipfilet en vissaus toe. Schep alles

olijfolie en kruid met peper en zout.

een paar minuten om en voeg tenslotte

Salade kan heel goed in de winter.

Verhit een grillpan en gril de lof 1 à 2

de gekookte rijst aan de hapjespan toe.

Zeker een lauwwarme met gegril-

minuten per kant en de biefstuk 2 à 3

de witlof.

minuten aan beide kanten. Laat de

Verdeel de Thaise kipschotel over de

kommen en garneer met de kokosrasp

Eeen eneen

biefstuk van de grill af even rusten en

en basilicum.

rn

20 MINUTEN | 4 PERSONEN

snijd in dunne plakken.

SSING Mix

=

met een staafmixer de knoflook, het

PER EENPERSOONSPORTIE 690 KCAL | 18 GR

+ 800 gr aardappelen (vastkokend) +

citroensap, de mosterd, de suiker en

VET | 86 GR KOOLHYDRATEN | 43 GR EIWIT | 8

2 bosuitjes e 1 komkommer « 6

lijfolie tot een lobbige dressing en

GR VEZELS | 1,3 GR ZOUT

stronkjes witlof « 300 gr biefstuk « 1

breng op smaak met peper en zout.

el olijfolie « 1 tl peper « 1 tl zout « 25

Hussel in een mengkom de helft van

gr veldsla D

G % knoflookteen

de dressing met de aardappelen, de

e Yz citroen (alleen sap) + 1 el mosterd

komkommer en de bosui. Verdeel de

+ Ya tl suiker « 2 el olijfolie

aardappelsalade, de lof en biefstuk

over de borden en serveer de rest van

Snijd de aardappelen met schil in mid-

de dressing apart.

delgrote partjes en kook beetgaar. Giet

af en laat afkoelen onder koud stro-

PER EENPERSOONSPORTIE 365 KCAL | 11 GR

VET | 39 GR KOOLHYDRATEN | 24 GR EIWIT [7

mend water. Snijd de bosui in ringen,

de komkommer in medium dikke plak-

GR VEZELS | 0,9 GR ZOUT

ken en de witlof in vieren. Bestrijk de

17