Coop - Folder van 15.11.2019 tot 29.12.2019 - Pagina 14




Hier is pagina 14 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 15.11.2019 tot 29.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Stressvrije

decemberdis

Deze maand zijn er al genoeg dagen om flink uit te pakken

met de avondmaaltijd. Dan is een normale doordeweekse

dis ook best fijn. Hier 3 snelle menu's met sperziebonen,

sugarsnaps en witlof.

Pestoboontjes met tonijnsteak

oven en bak de aardappelen in 10 tot 15 minuten

en tomatensalsa

bruin en gaar. Maak de sperzieboontjes schoon

Een kleurrijk bordje vol gezondheid.

en kook ze in 5 minuten beetgaar. Giet af en

TEN

meng met de pesto in een kom. SALSA Snijd de

25 MINUTEN | 4 PERSONEN

tomaten in kleine blokjes en snijd de munt fijn.

Eee D en one a ane

Meng alle ingrediënten voor de salsa in een kom

4 tonijnsteaks (500 gr Vismarine, diepvries) +

en breng op smaak met peper. De kappertjes zijn

500 gr Culinaire ovenaardappel (Coop) « zout

al zout, dus wees matig met extra zout. TONIJN

« peper « 800 gr sperziebonen « 125 gr groene

Verhit een grillpan op medium vuur. Bestrijk de

pesto « 3 el olijfolie « 1 tl zoute 1 tl peper SALSA

tonijnsteaks met 1 eetlepel olijfolie en gril de

« 2 tomaten « 4 blaadjes munt « 1 el kappertjes

steaks 2 à 5 minuten aan elke kant. Draai de to-

e 2 el citroensap « 1 el olijfolie e 4% tl peper

nijnsteak pas zodra deze loslaat van de grill. Ser-

veer de tonijn met de salsa en verdeel de sperzie-

Haal de tonijnsteaks ruim van tevoren uit de vrie-

bonen en de ovenaardappelen over de borden.

zer. Verwarm de oven voor op 250 graden. Schil

a es

en snijd de aardappelen in gelijke partjes van

PER EENPERSOONSPORTIE 535 KCAL | 25 GR VET | 34 GR

maximaal 2 centimeter. Meng deze met 2 eetle-

KOOLHYDRATEN | 37 GR EIWIT | 11 GR VEZELS | 2,4 GR

pels olijfolie, zout en peper naar smaak in een

ZOUT

ovenschaal. Schuif de ovenschaal hoog in de

14 AAN DE KEUKENTAFEL MET COOP