De leukste valentijnsaanbiedingen uit de folders

valentijnsaanbiedingenValentijnsdag staat voor de deur! Dit is de perfecte dag om aan je geliefde, vrienden en familie te laten weten dat je om ze geeft. Heb jij al een valentijnscadeautje? In onze folders vind je genoeg inspiratie! Wij hebben de leukste valentijnscadeautjes en aanbiedingen alvast voor je op een rijtje gezet.

Onze valentijnstips:

Bij Big Bazar vind je ongetwijfeld een leuk presentje. Wat dacht je van een grote pluche beer met hart? Deze scoor je al vanaf € 9,95. Als je dit jaar extra wilt uitpakken, kun je overwegen om je huis te versieren. Dit romantische gebaar kan je geliefde vast wel waarderen! Voor valentijndecoraties zoals ballonnen (€ 1,49) en rozenblaadjes (€ 0,99) kun je terecht bij Big Bazar.

Een andere winkel met veel valentijndecoraties is Blokker. Breng ook zeker een bezoekje aan deze keten als je iemand wilt verrassen met elektronica. De matching set van 2 Philips elektrische tandenborstels (€ 49,99) vinden wij bijvoorbeeld wel een koopje.

Ook HEMA heeft leuke hebbedingetjes in het assortiment die perfect zijn als cadeautje. Wat dacht je van een chocoladeroos (€ 1,75) of een valentijn t-shirt (€ 11)? En zo heeft deze oerhollandse winkel nog veel meer mooie aanbiedingen. Bekijk ze bij ons in de folder.

Liefde gaat natuurlijk door de maag. Daarom heeft de Aldi deze week lekkere bonbons in cadeauverpakking (€ 2,99), liefdeszoenen (€ 1,39) en speciale valentijnsdesserts (€ 1,49) in de aanbieding.

Ben jij benieuwd wat andere winkels in de aanbieding hebben? Blader bij ons door de nieuwe folders!