Bart Smit Nederland reclamefolder onlineZo, je bent dus op zoek naar de folder van Bart Smit?

Eén van de bekendste namen op de Nederlandse speelgoedmarkt, is ontegenzeggelijk Bart Smit. Op het gebied van speelgoed én multimedia in deze branche, zijn zij marktleider.

De consument kan alle soorten speelgoed bij Bart Smit verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan speelgoed voor peuter en kleuter, maar ook aan speelgoedauto’s, treinbanen, bouwstenen, speelgoedpoppen, bekende speelfiguren of buitenspeelgoed. Natuurlijk is er ook speelgoed voor de creatieve kant van het kind. Ook boeken en multimedia behoren tot het uitgebreide assortiment van Bart Smit. De winkel werd tevens bekend om het dikke speelgoedboek, waar veel kinderen iedere keer reikhalzend naar uitkijken.

De Bart Smit folder van deze week


Bart Smit folder
blader door deze folder
Aanbiedingen geldig vanaf Maandag 11.12 tot en met Zondag 31.12

Bart Smit

Naar wat voor soort speelgoed je ook op zoek bent: als je een winkel van Bart Smit binnenstapt, overvalt de keuze je. Puzzels, spellen, computergames, fietsen, skates, poppen, en ga zo maar door. Bart Smit onderscheidt zich van de concurrenten door het uitgebreide assortiment met topproducten.

Historie van Bart Smit

De wortels van het grote concern dat Bart Smit nu is, zijn te vinden in Volendam. Bart Smit, de oprichter van de winkelketen, werd in 1940 in het vissersdorp geboren. In 1967 nam hij de speelgoedwinkel van zijn moeder over, die was gevestigd in het dorp. De winkel was succesvol, wat zou leiden tot het openen van meerdere filialen. Daarvoor koos Bart Smit strategische plaatsen uit, waar veel consumenten op afkomen. Zo vestigden de Bart Smit speelgoedwinkels zich in de buurt van populaire warenhuizen, zoals de Vroom & Dreesmann.

In 1980 nam Bart Smit in één klap tien speelgoedwinkels over in Noord-Brabant. Deze winkels behoorden tot het concern van Van Nuenen Boes. Door deze overname veroverde Bart Smit een behoorlijk aandeel op de markt in Zuid-Nederland. In 1985 sloot Bart Smit zich aan bij de Blokker Holding. Dit bleek geen verkeerde keuze, gezien de forse groei die volgde. Gedurende de jaren ’80 en ’90 veroverde Bart Smit een groot deel van de speelgoedmarkt en verkreeg de keten landelijke bekendheid. In 1989 werd het eerste filiaal in België geopend. In 2003 volgde een vestiging in Luxemburg.

Bart Smit richtte zich meer en meer op de totale doelgroep, en niet alleen op de allerkleinsten. Ook jongeren en ‘oudere jongeren’ zijn nu graag geziene gasten in de speelgoedwinkel. Ook op internet heeft Bart Smit inmiddels een fors aandeel veroverd.

Bart Smit folder

De nieuwe reclamefolder komt met zekere regelmaat uit. Daarin zijn veel aanbiedingen te vinden, alsmede een overzicht van nieuwe artikelen in het assortiment. In de folder zijn vanzelfsprekend veel speelgoedproducten te vinden. Maar ook games, films en elektronica worden duidelijk gepresenteerd. De folder van Bart Smit is vaak gericht op de seizoenen. Buitenspeelgoed wordt gepresenteerd in de zomerfolder; speelgoed voor binnen in de winterfolder. Natuurlijk brengt Bart Smit speciale folders uit gedurende de periode rondom Sinterklaas en Kerst. Er wordt dan een uitgebreide catalogus uitgebracht, met een zeer uitgebreid overzicht van het assortiment.