Aldi - Folder van 01.11.2019 tot 20.03.2020 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 16 pagina's van de Aldi folder, geldig van 01.11.2019 tot 20.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

N

Ze

Bes

N

de

\

Se

en je

;

—:

ir

D

BE

Sr

EEL

\N

8

Ee



ses

ps

Ar

PA

HHER

(Te

eN =

——

—_

le

Lets

E

kids

2

rar

if

an

Aves del Sur Reserva

2

ER

Chardonnay, Chili

2

vol, rond en droog

PSE

Weelderig aroma van perzik

en vanille. In de mond breed

Eid

4

en mollig, met tropisch fruit

en een hint van boter in

57

ass

4

5

PE

À

%

v4

CETTE

HS

th

|

y

de zachte, lange finale

x

4

4



di

EEE

L

RB

WR

Les

[TE

A

44

Pes

A)

HR

2

À

1%

ELCA

AR

RN

III

1 #24

fé 44

8

% à

+

Vs

SS

HAITI

ie

47

2

Fir

Mir.

an

ae,

RT

ait

407: ER

Ge

Hr

)

LAA

(14

u

tr

EN

nf

tte? N

vi AN

CE

NS Ÿ

a.

AY

AN

he —

LER

nr

?

é «

in,

Pee

Zalmfilet met

#

2 k

kruidenroomsaus



+ Led

——

Makkelijk hoofdgerecht voor 4 pers

u

Voorbereidingstijd: 5 min

Bereidingstijd: 20 min

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 1b0°C. Wrijf de stukken vis

Ingrediënten:

in met een beetje limoensap en sojasaus

M

e 4 stukken zalmfi let

L. Leg de zalmfilets op een met bakpapier beklede bakplaat

e Geraspte schil en sap

en laat ze in de oven in ca. 15 minuten bijna gaar-worden

van 1 limoen

J. Smelt intussen de boter in een steelpannetje en

zee,

7 7

e 1-1/2el Sojasaus

fruit de stukjes bosui met de geraspte gember

e 25 g boter

1-3 minuten heel zachtjes in de boter.

\ Der

« 2-3 bosuitjes, in ringetjes

4. Voeg de room en naar smaak geraspte limoenschil en

e | el verse gember, geraspt

sojasaus toe. Breng aan de kook, proef en breng de saus

++

men

ves £ OUR

vr ir

-

…e) el fijngehakte peterselie

op smaak met peper en zout. Roer de peterselie door-de saus

‚Er

emd

Bra

ee

ES Bam I Dour

b. Verdeel de zalm over 4 borden SLED er wat saus Over

CHILE

Bert

nr.

CHAR

LED

STAT

g gott

com!

Ger Tip: Lekker met gele rijst en een salade van little gem met cherry-



0. VALLE 2018

et

HIT D es stukjes avocado en een dressing van het resterende

BE censap, olijfolie e en wat sojasaus.

à

»