Albert Heijn - Folder van 01.10.2019 tot 31.10.2019 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 32 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.10.2019 tot 31.10.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Zuivel 2 tot 3 porties (à 150 mi)

Kies ongezoete zuivel zoos mek,
veghurt kwark en kamamdk. Kia bij voorkeur
magere an halli varianten, dan kig je nat
1e veelverzodgd vet binen,

Kaas: 40 gram
Dekan harde 30+ kaas zin cf verse.
koor os zuvelspraad.hütankäse, mozzarela en
‘versa geitenkaas 45+. Vonwege hetzauigehale
hebben versa kaas, jonge 30+ kaas en jong
belagen 30+ kaar de voorkeur. Hos ouderde

kaas, hoe hoger hetzauigehde.
© Vetten: 2 tot 3 eetlepels

‘Gebuik in de kasten eon plontoardige
diel koolzaad, zonnebloan cf doeboar
baken brandt Enbasmeer je brood neten
zoche margarine. Daze rodelen zi ikoon
onverzadigde vaten. Di geldt ock voorval
vi. Daarom het advies: ze één koer per wk
leet) vs op je menu

Vocht

© Enna
re
keken



DAGMENU'S
De dagmenu’ bastoon vi ean ontbijt unch
ovendmaalijd en die senders Met

veel groente fut an volkevenprodochen. Deze
verelije prodsctan zorgen voor een verzadigd.
gevool. Da ovandaaltjden van da dagnens
bevaten afwisselend vlees, va, el zuivel noten
en pedhuchten (käkererwten, linzen) Deze
dhwissdlng van delijke on plntardige eùviten
levert en moois variata oan vosdngsstofen
op Eet geen laas? h de dagmenu's vnd je
ka dag aen veg moolijd

6

De dagmenu zijn nietingewkkeld, moar het
kon zin dt ent alle prodocten die werden
(genoemd in huis hebt. Geen problea! Vervang
hetpradet soor gan inzicht door lets ends.
Vervang bijvoorbeeld de groente dje nier hebt
door de diepiastinarwlen de in je wiezer
liggen. Of gebruik een onder beleg op brood.
dn inhet dagmenw staa. Ook het onb of
lunch van da ene dag kun e vovangen door
‘een onb cf lach van aen andere dag Houd
hetsimpel



CEPTEN
Darecepten zijn voor 2 pasonen ener
wigegoan van gemiddelde hoeveaheden. Inde
prokijk isde oen n gote eter dan de onder,
‘Ook beweegtde ane parsoon meer dande
‘ondere Kijk doren zel hoeveel je nodig hebt
en pan de hoeveelheden hierop oon

Do rscapten zijn opsmaak gebracht matdvrse
verse en gedroogde huiden Eis gean extra
zoutloegevoagd. Sommige mensen zulen
hieraan moelen wennen. Maar asje cen paar
weken minder zout eet rook je er vanzel an
gewend. Probeer het maar eensl

Let
Darecepten kunnen ingrediënten bevaten
waarvoor je ntdlarntof olergsch bent. Derk
‘oan glen in past en lochsein mek. Opda
verpakking van een prodct un je infomatie
harover erugvinden. Varvong deze producten
door een lemari date wel verdroogt Bj
mwifl kun jo on dist roodplagen



Met recepten van

allerhande