Albert Heijn - Folder van 01.10.2019 tot 31.10.2019 - Pagina 13




Hier is pagina 13 van 32 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.10.2019 tot 31.10.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PREI-PADDENSTOELEN-
OMELET MET
VOLKORENBROOD





selloljfiie “eieren
+loogfijngesneden + 2sneetjes
prei volkorenbrood
ilgedroogdetijn _-\Ogplontaardge
-100gpodder- margarine
stoelenmelange

Iverhitdeoïeineenhonjespanenbokde
preien tijm 3min op midelhoog vuur Srijd
‘ondertussen de paddenstoeteninlokjes
Voeg toe con de preien bak nog min Breng,
‘opsmoek metpeper

2Klop ondertussen de elerenlosenschenk
‘over de groenten Doede dekselop de ponen
Yestinl0 min oploag vuur goor worden,
3Neem de omeletuitde ponen srijd.n
kwarten. Serveer methet volkorenbrood.
besmeerd metde morgarine

BEVAT op 55keal. 19 geit 15 ve
waarvan 4 verz -32 koolhydraten.
Uigzout-7 gvezels

EXTRA OPTIE

ZALMFILET EN BROCCOLI
MET HAZELNOTEN

ah.nl/kickstart



‘worse 10 0Gst

UINOASALADE MET
„OURGETTE EN AMANDELEN

140 okdeuren:
aura

“snacsoppel
“bokje munt (lS)

“Tigemolenkaneel + 25gblonkerczinen
-75g inerwen *40gpeenjuiemne
(depri) *30gongezouten
courgette emandelen

“1dolifoie

IKookde quinoa metdekoneslvolgera de.
‘oorwijzingenopdeverpokling. Voeg de
loerste 3min detunerwenoe Gieteventweel
vocht afenioctofkoelen.

2Snijdonderussen de courgete in blokjes van.
Tem verhit eenseloie neen koekenponen
bokde courgette 5 min op middelhoog var
goudbruinengaar Breng op smaak met peper.
3Boenondertussende’úsinoasappelschoon
‘enraspdeoronje schierof Pers de vrucht.
Klophetraspende helft vanhetsoomederest
vandeole en peper tt eendressing.
&Haoldebloodjesvandetakjesmuntenmeng
met dedressng rozijnen, peen juienneen
courgette doorde quinoa Brengopsmaok met
peper Besrooimet deomendelen.

VAT op 535 keol 17 gewit 229 ver.
woarvan3g verz 63gkoohydroten
Olgzou-9g vezels