Mediamarkt Nederland reclamefolder onlineZo, je bent dus op zoek naar de folder van Media Markt?

Waar moeten we beginnen? De Media Markt is tegenwoordig een waar begrip. “Ik ben toch niet gek?’’, is een slogan die we niet alleen op televisie zien, maar die ons overal achtervolgt. Het is één van de bekendste elektronicawinkels van Europa.

De Media Markt verkoopt ontzettend veel verschillende producten en heeft dan ook een enorm assortiment.

Het assortiment bestaat voornamelijk uit witgoed en elektronische producten. Zo heeft deze winkelketen een groot aanbod aan huishoudelijke apparaten, spelcomputers, televisies, audio, telecom-, foto-, video- en navigatieapparatuur, films, cd’s, en elektronica voor persoonlijke verzorging.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe wasmachine of juist dat ene accessoire wil voor in je vrije tijd: Media Markt heeft het allemaal.

De Media Markt folder van deze week​


Media Markt folder
blader door deze folder
Aanbiedingen geldig vanaf 23.10
tot en met 29.10

De Media Markt folder van vorige week

Media Markt folder
blader door deze folder
Aanbiedingen geldig vanaf 16.10
tot en met 22.10

Media Markt – de geschiedenis

Media Markt is van oorsprong een Duitse winkelketen, die gespecialiseerd is in elektronica. Het bedrijf is in 1979 opgericht in München door Erich en Helga Kellershals, Leopold Stiefel en Walter Gunz. Elektronica en witgoedproducten waren toen voornamelijk te koop in speciaalzaken. Het was dus tijd voor een nieuw alternatief. In 1993 is concurrent Saturn door Media Markt overgenomen. De leiding over de elektronicaketen is voornamelijk gedecentraliseerd. Ieder land heeft een eigen Media Markt-holding en is tevens zelfstandig opererend.

Media Markt is in veel landen actief, maar voornamelijk in Europa. Met meer dan 500 vestigingen, waarvan 23 in België en 30 in Nederland, kan Mediamarkt producten voor een goedkope prijs aanbieden. Zelfs in China heeft de Media Markt filialen geöpend. Wie benieuwd is naar de grootste vestiging van deze elektronicawinkel, kan eens een kijkje nemen in München. De vestiging daar heeft een oppervlakte van maar liefst 10.000 vierkante meter.

Media Markt werkt met een unieke formule: zo goedkoop mogelijk. Zodra je ergens anders hetzelfde product goedkoper vindt, krijg je het verschil direct terug. Media Markt legt dan ook de nadruk op een vaste lage prijs. Dit in combinatie met gratis en snelle levering en voldoende garanties en verzekeringen, zorgt ervoor dat Media Markt populair is onder zowel jongeren als ouderen.

Media Markt – folder

Media Markt wordt gedecentraliseerd geleid. Er wordt dan ook vanuit iedere vestiging een eigen reclamefolder uitgebracht. Iedere week komt Media Markt met nieuwe aanbiedingen en acties. Verschillende elektronische producten, zoals computers en laptops, zijn voor een spotprijs te vinden in de folder. Echte mega deals dus. In de folder staan alle acties goed geordend. Je kunt deze Media Flyer ook vinden online op de website. Vanuit de holding is ook een gezamenlijke folder beschikbaar, waarin grote acties en bijzondere aanbiedingen staan, zoals BTW-vrije aanbiedingen en ‘gekkenhuis-weken’.

Media Markt heeft tevens een MediaZine, die eenmaal in de maand uitgebracht wordt. In dit magazine lees je nieuwe producten en de laatste trends op het gebied van elektronica. Nieuwtjes en weetjes kun je hierin lezen. De MediaZine is te vinden op de website van Media Markt.

Wil je nu van alles weten over een bepaald product? Via de Media Markt blog kun je de kwaliteiten en productkenmerken van een bepaald product terugvinden. Deze blog is online te vinden op de website van Media Markt. Niet alleen op je desktop, maar tevens op je tablet of mobiele telefoon.

Loading...