Mediamarkt

Mediamarkt Nederland reclamefolder online
Zo, je bent dus op zoek naar de folder van Mediamarkt?

Waar moeten we beginnen? De Mediamarkt is tegenwoordig een waar begrip. “Ik ben toch niet gek?’’, is een slogan die we niet alleen op televisie zien, maar die ons overal achtervolgt. Het is één van de bekendste elektronicawinkels van Europa. De Mediamarkt verkoopt ontzettend veel verschillende producten en heeft dan ook een enorm assortiment. Het assortiment bestaat voornamelijk uit witgoed en elektronische producten. Zo heeft deze winkelketen een groot aanbod aan huishoudelijke apparaten, spelcomputers, televisies, audio, telecom-, foto-, video- en navigatieapparatuur, films, cd’s, en elektronica voor persoonlijke verzorging. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe wasmachine of juist dat ene accessoire wil voor in je vrije tijd: Mediamarkt heeft het allemaal.
De Mediamarkt folder van deze week

 

Mediamarkt
blader door deze folder
Aanbiedingen geldig vanaf 27.02
tot en met 05.03

 

De Mediamarkt folder van vorige week

 

Mediamarkt
blader door deze folder
Aanbiedingen geldig vanaf 20.02
tot en met 26.02

Mediamarkt

De geschiedenis van het Mediamarkt

Mediamarkt is van oorsprong een Duitse winkelketen, die gespecialiseerd is in elektronica. Het bedrijf is in 1979 opgericht in München door Erich en Helga Kellershals, Leopold Stiefel en Walter Gunz. Elektronica en witgoedproducten waren toen voornamelijk te koop in speciaalzaken. Het was dus tijd voor een nieuw alternatief. In 1993 is concurrent Saturn door Mediamarkt overgenomen. De leiding over de elektronicaketen is voornamelijk gedecentraliseerd. Ieder land heeft een eigen Mediamarkt-holding en is tevens zelfstandig opererend.

Mediamarkt is in veel landen actief, maar voornamelijk in Europa. Met meer dan 500 vestigingen, waarvan 23 in België en 30 in Nederland, kan Mediamarkt producten voor een goedkope prijs aanbieden. Zelfs in China heeft de Mediamarkt filialen geöpend. Wie benieuwd is naar de grootste vestiging van deze elektronicawinkel, kan eens een kijkje nemen in München. De vestiging daar heeft een oppervlakte van maar liefst 10.000 vierkante meter.

Mediamarkt werkt met een unieke formule: zo goedkoop mogelijk. Zodra je ergens anders hetzelfde product goedkoper vindt, krijg je het verschil direct terug. Mediamarkt legt dan ook de nadruk op een vaste lage prijs. Dit in combinatie met gratis en snelle levering en voldoende garanties en verzekeringen, zorgt ervoor dat Mediamarkt populair is onder zowel jongeren als ouderen.

Mediamarkt folder

Mediamarkt wordt gedecentraliseerd geleid. Er wordt dan ook vanuit iedere vestiging een eigen reclamefolder uitgebracht. Iedere week komt Mediamarkt met nieuwe aanbiedingen en acties. Verschillende elektronische producten, zoals computers en laptops, zijn voor een spotprijs te vinden in de folder. Echte mega deals dus. In de folder staan alle acties goed geordend. Je kunt deze MediaFlyer ook vinden online op de website. Vanuit de holding is ook een gezamenlijke folder beschikbaar, waarin grote acties en bijzondere aanbiedingen staan, zoals BTW-vrije aanbiedingen en ‘gekkenhuis-weken’.

Mediamarkt heeft tevens een MediaZine, die eenmaal in de maand uitgebracht wordt. In dit magazine lees je nieuwe producten en de laatste trends op het gebied van elektronica. Nieuwtjes en weetjes kun je hierin lezen. De MediaZine is te vinden op de website van Mediamarkt.

Wil je nu van alles weten over een bepaald product? Via de Mediamarkt blog kun je de kwaliteiten en productkenmeren van een bepaald product terugvinden. Deze blog is online te vinden op de website van Mediamarkt. Niet alleen op je desktop, maar tevens op je tablet of mobiele telefoon.