De leukste spaaracties van dit moment!

Er zijn momenten in het jaar, waarop je er niet omheen kan: spaaracties. Van de lokale bakker tot de nationale supermarkt, ze willen allemaal dat jij zegels, plaatjes, plantjes, knuffels et cetera bij hen komt sparen. Het is natuurlijk wat overdreven om bij elke winkel boodschappen te gaan doen, zodat je die spaarkaart vol krijgt. Dus is het van belang de passende spaaractie te vinden, om te zorgen dat jij spaart voor iets wat jij daadwerkelijk leuk vindt. Wij hebben een kijkje genomen en dit zijn de meest aantrekkelijke spaaracties van dit moment.

Couvert royale messen (24-04-2019 t/m 04-06-2019)

De meeste spaaracties vinden natuurlijk plaats bij een supermarkt, deze actie ook. Dat is gunstig, want dit is de plek die je hoogstwaarschijnlijk het meest bezoekt. Supermarkt Hoogvliet heeft momenteel een actie lopen, waarbij jij kunt sparen voor een prachtige messenset. Bij elke €10 aan boodschappen ontvang je een zegel en bij 10 zegels heb je al een volle spaarkaart. Let wel op, de messen zijn niet gratis. Tegen inlevering van een volle spaarkaart ontvang je tot 78% korting op het mes naar keuze. Je kunt tevens een aanzetstaal en magnetisch messenblok aanschaffen met de volle kaarten, zo is jouw messenset helemaal compleet! Check nog even de folder om te zien bij welke artikelen je extra zegels ontvangt!

Tupperware (21-04-2019 t/m 27-07-2019)

Ook voor deze spaaractie moet je bij een supermarkt zijn. Ditmaal de PLUS. Zij bieden jou de mogelijkheid een complete Tupperware set bij elkaar te sparen. Zeg nou zelf, welke manier van voedsel meenemen werkt beter dan een mooi, afsluitbaar, plastic bakje? Niets! Ze kosten vaak wel een redelijke duit, daarom beschouwen wij dit als een zeer lucratieve spaaractie. PLUS biedt jou ook een zegel per €10 aan boodschappen, een volle spaarkaart heb je na het verzamelen van 35 zegels. Vervolgens krijg je met deze volle spaarkaart tot wel 100% korting. Neem nog even een kijkje in de folder zodat je ook op de hoogte bent van andere aanbiedingen en de producten waarbij je extra zegels ontvangt

Freebees

Deze spaaractie is net even anders. De Freebees kun je sparen bij BP, het pompstation. Per liter getankte brandstof ontvang je één Freebee. Deze kun je vervolgens inwisselen bij verschillende winkelketens, maar ook online op freebeesshop.nl. Mocht je ze niet willen sparen voor producten of uitjes, dan kun je ze ook gebruiken voor korting op je tankbeurt. Als autobezitter kom je niet om tanken heen, tenzij je elektrisch rijdt. Dus, waarom niet sparen voor wat leuke extraatjes? Een win-win situatie zouden wij zeggen.