De leukste spaaracties op een rijtje

Supermarkt spaaractiesAl jarenlang maken supermarkten gretig gebruik van spaaracties om de omzet te verhogen. En iedereen in Nederland is er dol op! Van plastic poppetjes tot zegels voor nieuwe pannen. Als we iets gratis kunnen krijgen, doen we mee. Daarom is er altijd een supermarkt die een leuke actie heeft lopen.

Waar kun je momenteel voor sparen? Wij hebben het even voor je uitgezocht!

Albert Heijn – Moestuintjes

De AH Moestuintjes actie was voorgaande jaren zo’n groot succes dat deze spaaractie weer terug is. Besteed jij meer dan € 15? Dan ontvang jij 1 moestuinpotje. Hiermee kun je cherrytomaat, wortel, radijs, komkommer of zonnebloem kweken. Je hoeft hier geen groene vingers voor te hebben. Download gewoon de gratis Moestuintjes-app voor hulp tijdens het tuinieren.

Bij aankoop van geselecteerde producten ontvang je extra AH Moestuinpotjes. Ben je benieuwd welke dat zijn? Blader hier door de nieuwe Albert Heijn folder. Je kunt t/m 11 maart moestuintjes verzamelen.

Jumbo – Sparen voor een avondje uit

Bij Jumbo spaar je momenteel voor de hoogste korting op de leukste avondjes uit. Plan bijvoorbeeld een romantisch avondje uit met je partner of ga gezellig met het hele gezin een dagje weg.

Hoe werkt het? Bij elke € 10 aan boodschappen ontvang je 1 kortingsmunt t.w.v. € 2,50. Met de code op de munt kun je op de actiepagina een avondje uit met korting reserveren. Het is mogelijk om meerdere munten te verzilveren. De hoogte van de maximale korting kan per dag verschillen. Deze actie loopt tot 13 maart. 

EMTÉ –  Spaar voor korting op mooie pannen

Een goede pan is onmisbaar in de keuken. Daarom kun je deze maand bij EMTÉ sparen voor korting op Le Cordon Bleu pannen.

Deze pannen zijn gemaakt van hoogwaardig, roestvrij staal en gaan erg lang mee. Kun je wel een nieuwe pan gebruiken? Besteed dan minstens € 15 om een zegel te ontvangen. Je ontvangt extra zegels als je een actieproduct koopt. Deze worden elke week in de folder bekendgemaakt. Met een volle spaarkaart ontvang je minimaal 50% korting op een Le Cordon Bleu pan of 3-in-1 deksel.

Aan welke van deze acties doe jij mee?