Action folder – Weekactie – Week 02 – 2017 – p1

Op dit moment is deze brochure niet meer geldig. De folder die op dit moment geldig is vind door op de naam van de winkel in het menu te klikken.

Action is een zeer populaire winkel in Nederland en ook jou vast niet onbekend. In iedere middelgrote en grote stad vind je deze winkels, dus zeker ook bij jou uit in de buurt. Heerlijk shoppen voor een kleine prijs, dat kan je doen bij Action. Zoek je nu iets voor jezelf of zoek je een cadeautje, bij de Action kan je terecht. Behalve dat de prijzen goed zijn, is het aanbod ook enorm divers. Wat je ook zoekt, je zult het zeker vinden.

Wekelijks is er bij Action een folder met nieuwe aanbiedingen om uit te kiezen. De nieuwe aanbiedingen zijn telkens geldig vanaf woensdag. De folder is hier normaal gezien vanaf maandag al in te kijken. Op deze pagina kan je de Action folder online inkijken.

actionneth1702w1

Pagina’s 1 2

Advertentie

Inhoud van deze folder pagina

Verhuis doos : 0.79 Euro
Colours catcher doek jes : 1.39 Euro
Kunststof opbergbox : 1.18 Euro
Herman’s rookworst : 0.99 Euro
Meis jes trui : 4.99 Euro
Dekbed overtrek : 9.95 Euro
Ziki heren boxershort : 3.29 Euro
Microfiber box kussen : 4.95 Euro
Rattan wasmand : 5.79 Euro
Luchtbevochtger met led : 8.95 Euro
Dames loungepak : 6.95 Euro
Earphones metal look : 2.95 EUro
Huggies babydoekjes : 0.77 Euro
Sport sokken : 1.49 Euro
Lamineer apparaat : 9.95 Euro
Q4life yogamat : 2.89 Euro

Weekactie

Het sterk wisselende assortiment van Action is breed en omvat huishoud, kantoorartikelen, cosmetica, voedingswaren, speelgoed, textiel, glas, porselein en aardewerk, seizoen, decoratief en doe-het-zelf artikelen.